Buna.
Am fost si eu cu familia in 2015 la acest hotel. noua nea placut si mai ales daca ai copii e locul ideal pentru ei.
plaja a fost tot timpul curata, piscinele la fel. bauturi au fost locale dar puteai lua cat vroiai si mâncare pe săturate.
Pe lângă cele 3 feluri de mâncare după ora 13:30 se făceau pe plaja hamburgeri cu cartofi si nagheti.
Noua ne placut. am vrut sa mai mergem in acesta vara dar am inteles de la agenție ca acest hotel a fost demolat. oare stiti de ce... Si ce mai anume se face in locul lui?
Trimis de ARA_DANIEL in 12.06.18 21:57:54
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ARA_DANIEL); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22550135 N, 28.00961673 E - neconfirmate încă
Bun venit pe AmFostAcolo.ro
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
În plus, cum hotelul a fost demolat, e evident că utilitatea turistică este (mult) redusă - doar la statutul de amintiri despre cum a fost.
Te așteptăm însă cu impresii din alte vacanțe, din anii recenți sau din cele care vor urma.
- Aug.2015 Un loc în care aş reveni cu încredere, Hotel Rubin, Varna — scris în 23.01.18 de Aura2018 din SUCEAVA
- Aug.2015 Oricum mai bine ca la noi din păcate! — scris în 22.10.17 de moraru marian din BUCUREşTI
- Jul.2015 Rubin - 3 stele cu indulgenta — scris în 03.08.15 de mmoreanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Foarte frumos — scris în 13.07.15 de mrsanghel din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vacanta reusita — scris în 08.06.15 de HoratiuXXL din AIUD, ALBA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Rubin nu este hotel de 4* (max. 2*) — scris în 27.08.14 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - nu recomandă
- Jul.2014 Roubin NU este un hotel de 4 STELE!!! — scris în 13.07.14 de natabi din CHISINAU - nu recomandă