Un loc în care aş reveni cu încredere, Hotel Rubin, Varna
Vacanţă de odihnă şi relaxare la Hotel Rubin din staţiunea Sf. Constantin şi Elena, parte componentă dintr-un mare şi modern complex, Grand Varna, cu plajă proprie - pachet complet, All Inclusive Premium.
Hotelul este compus din două clădiri, cu 8 etaje, dotate cu tot confortul, cu parcare etc.
Am beneficiat, la un preţ mai mult decât acceptabil, de o cameră minunată, la ultimul etaj, cu o privelişte deosebită la mare, cu linişte absolută şi cu rândunele în balcon. A fost cea mai tihnită cameră din câte am nimerit vreodată, ceea ce ne-a făcut ca de atunci să căutăm la cazare doar camere la ultimele etaje.
Complexul Grand Hotel Varna permite accesul turiştilor la absolut toate facilităţile celor cinci hoteluri pe care le administrează.
Plaja, cu nisip generos, este chiar alături, intrarea în apă este minunată, cu bancuri de peştişori care se strecoară printre oameni.
Am nimerit în august o vreme perfectă, tihnită, cu apa foarte caldă, fără valuri nebune.
La reuşita concediului nostru a contribuit, fără îndoială, profesionalismul personalului (privind serviciile din cameră, de la masă şi de pe plajă (cu şezlonguri, umbrele, prosoape incluse).
Este un loc pe care îl recomandăm cuplurilor cu şi fără copii (pentru aceştia – programe de animaţie pe plajă ziua şi în locuri special amenajate seara, atât de bine organizate, încât căscau gura şi cei fără copii la purtător…).
Trimis de Aura2018 in 23.01.18 14:17:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aura2018); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22550135 N, 28.00961673 E - neconfirmate încă
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Rubin (Roubin) Hotel, SF CONSTANTIN ȘI ELENA" (deja existentă pe sait)
Hotel Rubin nu mai există fizic (a fost demolat în urmă cu ceva vreme); în locul lui se va construi probabil altceva (sau se vor extinde celelalte facilități ale Grand Varna)
Review-ul este publicat cu titlu informativ, fără note (și hors-concours = fără PMA STD - se poate vota doar simbolic)
- Aug.2015 Buna — scris în 12.06.18 de ARA_DANIEL din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Oricum mai bine ca la noi din păcate! — scris în 22.10.17 de moraru marian din BUCUREşTI
- Jul.2015 Rubin - 3 stele cu indulgenta — scris în 03.08.15 de mmoreanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Foarte frumos — scris în 13.07.15 de mrsanghel din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vacanta reusita — scris în 08.06.15 de HoratiuXXL din AIUD, ALBA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Rubin nu este hotel de 4* (max. 2*) — scris în 27.08.14 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - nu recomandă
- Jul.2014 Roubin NU este un hotel de 4 STELE!!! — scris în 13.07.14 de natabi din CHISINAU - nu recomandă