Salut,
ma aflu in a 4-a zi la hotel Roubin, si pana acum pot spune ca este perfect.
-CAZAREA.
Am ajuns in jurul ore 14 deoarece ne-am invartit prin statiune in jur de o ora pentru a gasi hotelul, statiunea nu foarte bine semnalizata. Cum am ajuns ne-au si cazat, ne-au dat camere una langa alta fara a dat 10 euro sau vreun ban.
-CAMERELE
Camerele foarte spatioase si curate, lenjeria era schimbata, iar pana acum ni s-a mai schimbat inca o data. In camere se afla doua paturi plus o canapea extensibila. Baia foarte curata cu cabina de dus. Aerul conditionat functioneaza perfect. Balconul este cam mic dar asta nu este o problema. In balcon se afla un uscator pe care se pot pune prosoapele. Televizorul este ca si in alte hoteluri, micut. Nu exista racitor.
-MANCAREA
Mancarea este foarte variata si buna la gus. Dimineata se poate servi omleta, carnaciori, sendvisuri si multe altele. La pranz se pot servi ciorbe, carne de porc, pui, vita. Cartofii sunt de obicei piure. Seara la fel, mancarea este foarte buna si diversificata.
-BARURILE
La barurile din lobby, de pe plaja, sau de la masa, se servesc sucuri la tec bune, bere, bauturi alcoolice bulgaresti, cocktail-uri. Nu se sta cum au spus altii cate 15 minute pentru un suc. Este mai aglomerat dupa-masa si seara dar nu stai mai mult de 5 minute.
-PLAJA SI PISCINA
Plaja este foarte curata si nu este chiar asa mica. Sezlongurile sunt pentru toti, intrarea in apa este cam abrupta, iar bolovanii sunt peste tot in apa. Piscina este minunata. Foarte mare si curata, apa este foarte calda. Animatorii sunt buni, in fiecare dupa-amiaza la poll bar vine un clovn, iar la piscina se poate juca polo si se poate face gimnastica in apa. Sezlonguri la piscina gasesti la orice ora. La plaja se afla un loc unde se servesc hamburgeri si cartofi prajiti. Hamburgerii nu sunt buni, dar cartofii sunt excelenti.
Restaurantele tematice sunt slabute, pentru a manca seara trebuie facuta rezervare incepand de la ora 9 langa hotel Dolphin. Acolo esti un singur meniu, sigur nu te vei satura. Pentru a bea un vin la cele tematice se plateste, vinul nu este gratis acolo, decat la barul de la masa. Inghetata este la 500 de m de hotel. Este foarte buna.
Compexul Grand Hotel Varna este incredibil. Toate locurile sunt verzi. Pana acum nu am vazut nimic uscat in jur. In fiecare seara la Grand Hotel Varna sunt spectacole de muzica.
In concluzie este un loc foarte frumos si linistit. Recomand tuturor familiilor acest complex, dar mai ales acest hotel.
Trimis de mihai1997 in 15.08.12 13:56:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihai1997); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22550135 N, 28.00961673 E - neconfirmate încă
Te asteptam la revenirea din concediu cu eventuale completari si informatii. Pana atunci iti dorim o vacanta frumoasa in continuare!
Banui ca grupa de varsta selectata, "< 16 ani" este gresita. Asa este?
@webmaster10: daca este nascut in 1997, grupa de varsta selectata este corecta
@cris1982: Asa cred si eu. Oricum scrie mai bine ca altii mult mai "doctori". Bravo Mihai! Continua ca sunt curios cum a fost sejurul tau la Rubin, hotel unde vom fi si noi incepand de marti.
Scuze ca nu am revenit mai repede, dar nu mi-a mers acest site. Am revenit de ceva timp de la hotel Roubin, dar pot spune ca nu regret ca mi-am indemnat parintii sa aleaga acest complex. Pana la final lucrurile au fost la fel de bune ca si la inceput. Pe mine, sincer, nu m-a deranjat nimic in aceasta vacanta deoarece eo m-am relaxat si am innotat, in asteptarea unui nou an de scoala. M-am pregatit pentru clasa a noua. In concluzie, probabil si la anu vom alege acest hotel, dar mai ales acest complex foarte frumos.
Va salut.
@mihai1997: Doamne ajuta sa fie foarte frumos acolo! Am si eu bilet ptr 7zile cu sotul si 2 fetite, si plec cu teama de necunoscut, in primul rand pentru ca mergem ptr prima data in Bulgaria (nici nu stiu exact daca in oras, in Constantin si Elena, la magazine se primesc si euro? sau trebuie sa schimbam noi in leva? ...), apoi ptr fetitele mele ma tem un pic, vreau sa le placa f mult acest hotel Rubin, sa nu avem probleme cu aerul conditionat, cu dusul sau cu mancarea... off, am o gramada de intrebari... am inteles ca drumul de la Varna e praff... este adevarat?
@Clau79: Oficial nu poti plati cu EUR, asa ca ori platesti cu cardul (la POS), ori retragi Leva de la bancomat sau cauti o casa de schimb valutar, recomandabil in afara statiunii (unde cursul nu este avantajos). In tara unele unitati BCR schimba Leva, asa ca poate fi si asta o optiune.
Complexul GHV ar trebui sa fie pe placul fetitelor tale, intre hoteluri este un mare parc (zona verde), locuri de joaca gasesti cam peste tot, si se laudau din sezonul asta si cu un mini aqua-parc - poate ne lamuresti scriind niste impresii cand te intorci Drumul (la nivel de vara 2012) era rezonabil intre Varna si Ct. si Elena, ceva lucrari erau pe autostrada Shumen - Varna.
Referitor la mancare, desi nu te poti astepta la preparate foarte sofisticate, multitudinea restaurantelor (inclusiv a la carte) iti va oferi o gama bogata si destul de variata din care sa alegeti.
Bulgarii sunt ok, trecand peste bariera lingvistica sunt destul de apropiati de noi ca obiceiuri.
Concediu placut!
@Clau79: Ca sa mai lamuresti anumite aspecte neclare poti parcurge doua reviewuri pline de informatii utile
- Aug.2015 Buna — scris în 12.06.18 de ARA_DANIEL din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un loc în care aş reveni cu încredere, Hotel Rubin, Varna — scris în 23.01.18 de Aura2018 din SUCEAVA
- Aug.2015 Oricum mai bine ca la noi din păcate! — scris în 22.10.17 de moraru marian din BUCUREşTI
- Jul.2015 Rubin - 3 stele cu indulgenta — scris în 03.08.15 de mmoreanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Foarte frumos — scris în 13.07.15 de mrsanghel din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vacanta reusita — scris în 08.06.15 de HoratiuXXL din AIUD, ALBA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Rubin nu este hotel de 4* (max. 2*) — scris în 27.08.14 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - nu recomandă