Am fost incantat de hotel... pana cand:
- am gasit furnici in camera... la etajul 4!!!
- cameristele nu faceau curat decat foarte rar... copilul a gasit niste par uman pe masa... ramas din carpa cu care se stergea praful!!!
(cred ca voi pune cateva fotografii din materialul video)
- plaja e sinistra... un petec... regreti amarnic ca nu te-ai dus la alt hotel care are plaja.
- mancarea aceeasi pe parcursul celor 7 zile
In rest e OK... in 2008 nu prea veneu romanii in aceasta statiune (ptr. distractie Albena/Nisispuri)... o statiune linistita, buna ptr cei cu copii.
Trimis de adizavoianu in 12.07.10 12:15:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adizavoianu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22550135 N, 28.00961673 E - neconfirmate încă
Am promis ca revin...
astazi postez un link cu o filmare din 2008 facuta la hotel Rubin!!!
Pentru mine au fost "imagini de neutat"...
- Aug.2015 Buna — scris în 12.06.18 de ARA_DANIEL din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un loc în care aş reveni cu încredere, Hotel Rubin, Varna — scris în 23.01.18 de Aura2018 din SUCEAVA
- Aug.2015 Oricum mai bine ca la noi din păcate! — scris în 22.10.17 de moraru marian din BUCUREşTI
- Jul.2015 Rubin - 3 stele cu indulgenta — scris în 03.08.15 de mmoreanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Foarte frumos — scris în 13.07.15 de mrsanghel din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vacanta reusita — scris în 08.06.15 de HoratiuXXL din AIUD, ALBA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Rubin nu este hotel de 4* (max. 2*) — scris în 27.08.14 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - nu recomandă