Un concediu superb la acest hotel ????
Am fost f incantati de serviciile oferite de acest hotel. Angajatii sunt f primitori, totul a fost minunat. Am mai fost in turcia in 2012 la Venezia Palace Deluxe, ne-a placut si acolo, dar Royal Wings a fost superior din toate punctele de vedere.
Am avut o camera foarte frumoasa, mare, aveam pat dublu, pat de o pers si canapea. Era situata la etajul 9 cu vedere la mare, seara puteam vedea spectacolele chiar de pe balcon.
Camerele si intreg hotelul foarte curate, mancarea buna, in cele 7 zile intr-adevar erau multe mancaruri care se repetau, dar fiind multe sortimente am avut de fiecare data altceva de ales. Pe parcursul zilei se putea manca la snack bar, unde comandai mancarea de pe meniu (aici nu am mancat), in alta parte aveau gozleme, kebab, cartofi copti in coaja, pizza.
In fiecare zi la cina aveau ceva preparate mai deosebite: de ex, seara chinezeasca, seara cu fructe de mare, etc.
Bautura buna, o varietate mare de cocktailuri, aveai de unde alege.
In ceea ce priveste programul de animatie de peste zi nu prea putem spune multe pentru ca am stat doar la mare, nu si la piscina, dar spectacolele de seara erau dragute, chiar isi dadeau interesul animatorii sa faca spectacole interesante. Dupa spectacolul de la 21:30 mergeam la pool bar unde pana la 24:00 erau alte programe de animatie: ex: muzica live, karaoke, quiz cu intrebari de cultura generala, etc. Cine mai voia distractie si dupa, putea merge in clubul interior, pana dimineata.
De programul pt copii nu stim nimic, deoarece am fost cuplu fara copii. ????
In concluzie, ne-a placut f mult si este prima data cand nu ne-a deranjat nimic in vacanta si am dori sa mai revenim la acest hotel!
Trimis de Anca Ioanas in 14.07.17 12:59:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Lara, Hotel Venezia Palace Deluxe in 2012
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Anca Ioanas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85654000 N, 30.88422000 E - CONFIRMATE
@Anca Ioanas: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX: Multumesc! Sigur voi mai scrie dupa ce vom vizita si alte locuri. ????
- Sep.2019 Dezamagit, raport calitate pret foarte slab — scris în 07.09.19 de mariusdd din CARANSEBEş [CS] - nu recomandă
- Jul.2018 Un hotel cu pretentii dar cam atat — scris în 26.01.19 de vargacalin din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2016 Nu chiar ce ma asteptam — scris în 09.08.16 de teo35 din IASI - nu recomandă
- Jul.2016 Apusul unui hotel... — scris în 29.07.16 de manolekris din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Royal Wings - un hotel dezamagitor — scris în 15.07.16 de dumitriu77 din GIURGIU - nu recomandă
- Sep.2015 Relaxare si rasfat — scris în 29.11.15 de andre22 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Un hotel super — scris în 01.07.15 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ