Am avut biletele de pe 20 iunie si pot spune ca ne era putin frica deoarece de pe 15 iunie se deschidea hotelul.
Am fost primiti cu sampanie si dulciuri, bagajele au fost luate din microbuzul ce ne-a adus de la aeroport iar camerele erau pregatite. La receptie nu se primeste nici un fel de "bonus", ce ai pe voucher aia primesti.
Camerele sunt mari, spatioase doar ca nu au dulap pentru haine. Exista in baie un fel de "dresing", mai neobisnuit pentru noi dar este OK.
Curatenia se face zilnic, frigiderul este plin cu bere, suc la doza fanta mirinda 7UP, suc cu paiul pt. copii mai mici, apa plata si minerala la 0.33l.
In fiecare camera este cana fierbator pentru ceai si cafea la fel si pliculete de ceai si cafea.
Mancarea este foarte diversificata de la fructe de mare (langustine, calamari, creveti. scoici crabi, ton, ) la tot ce iti doreste inima. Dulciurile sunt ffff multe si fff bune.
Piscinele sunt foatre curate iar parcul de distractii este super.
Recomand cu toata increderea acest hotel si fam cu copii si celor fara.
Trimis de luca12 in 24.07.15 15:23:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luca12); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@luca12: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=17723
@luca12: Poti sa- mi spui cat te-a ajuns sejurul?
Intentionam sa plecam si noi pe 27. Este internet in camera?
Multumesc!
@Lenutav - informaţia despre cost se găseşte în "caseta tehnică" a review-ului (stânga sus)
”PRET SEJUR:
2170 euro, cu AVIONUL (toate taxele incluse)
Este o rubrică opţională (completarea nu e impusă ca obligatorie de program) dar de cele mai multe ori autorii o completează
@Lenutav: in camera noastra am avut internet iar sejurul a fost 2150 e 2 adsi un copil de 9 ani
@luca12: Multumesc, am luat pana la urma bilete pt Tenerife, la turci am tot fost.
- Sep.2023 Hotel foarte bun, de revenit! — scris în 11.09.23 de cristi_negru din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu la superlativ — scris în 29.08.22 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Concediu de milioane — scris în 30.08.21 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Royal Taj Mahal - superb — scris în 08.09.18 de Anca sb din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Frumos. Un concediu relaxant — scris în 23.02.19 de Ovi Ovi din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Am fost acolo... nu recomand, nu voi reveni! — scris în 08.09.18 de dumi74* din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2018 Servicii dezastruoase — scris în 08.09.18 de xmi1977 din BUCUREşTI - nu recomandă