Hotelul nu merita banii si nici cele 5 stele. Necesita renovare. Mobila veche, televizor mic, cabina de dus mica, tavan scorojit, probleme zilnice cu accesul in camera, imposibilitatea de a conecta laptopul in prizele din camera, semnal slab internet in camera, cuvertura de pe pat folosea drept patura de invelit.
Piscina mica, slab expusa la soare, spatiu mic pentru sezlonguri.
Mancarea nu e extraordinara.
Parcarea trebuie platita.
Am organizat in acest hotel o conferinta si impresiile mele sunt legate si de relatia cu "Group reservation manager", care a fost cu totul dezamagitoare. Am avut mari neintelegeri inca dinainte de a ne caza. Ne-a tratat cu indiferenta totala, probabil datorita faptului ca reprezinta un hotel de 5 stele situat aproape de Plaka si are o priveliste foarte buna de la restaurantul situat pe acoperis.
Sunt unele persoane si la receptie care sunt neatente cu turiştii...
Hotelul arata impresionant doar in lobby.
Are un mare plus datorita locatiei.
Trimis de so123so321 in 26.10.13 21:34:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (so123so321); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2010 Relaxare in mijlocul Atenei — scris în 19.06.10 de sonike din SATU MARE - RECOMANDĂ