Royal Maris5 / MENIU
Frumos Pozitionat... mai mult city center hotel...
Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, plaja este peste drum de hotel.
Piscina este pe acoperis, am avut o camera cu vedere la mare... destul de incapatoare, hotelul este pozitionat excelent daca vrei sa te plimbi prin statiune...
Marmaris este o statiune prin care merita sa te plimbi.
Hotelul este destul de modern, langa exista un mare complex comercial, ce nu mi-a placut in Marmaris a fost caldura prea mare, in acest golf pur si simplu nu simti briza marii este foarte foarte cald, stiam asta ca mai fusesem odata.
Va multumesc.
Trimis de matiudan in 08.04.12 10:52:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya, Alanya, Kushadasi, Bodrum
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (matiudan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Prahovean de-al meu, putin, foarte putin ne-ai povestit dintr-o statiune atat de frumoasa! Poze, multe poze trebuia sa pui. Marmarisul ziua ai spus ca era prea cald, dar noaptea nu era ca un mic Las Vegas? Promenada nu era minunata? Cadrul natural nu era feeric? Daca as avea mai multe vieti, m-as intoarce mereu cu placere in Marmaris!
- Aug.2008 Royal Maris, hotel de 3 - 4* — scris în 11.09.08 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ