Am plecat cu inima stransa deoarece am citit descrieri urate a acestui hotel, dar ma simt nevoit sa amendez cele scrise negativ dearece aceasta locatia este asa cum am scris in titul "minunata". Asta daca este un om normal, fara dorinte aberante si asteptari de icre negre si somon la 500 si ceva de euro de familie. Unii scriau ca nu ai ce manca acolo, adevarul e ca din 3 feluri de ciorba si 7-8 de fel principal nu prea aveai ce manca. Fac o paranteza si scriu ca fetita noastra a mancat in fiecare zi acolo peste, si la pranz si la cina, lucru ce acasa nu este posibil si sunt convins ca la putini dintre noi e posibil.
Personal hotelului a fost mereu cu zambetul pe buze si saritor, chiar am cerut pe la 11 seara la cineva chibrite si a mers la el in camera si mi-a adus.
Apa, desi e aceeasi mare ca pe litoralul romanesc, este curata, fara alge, fara mizerie, de un albastru imaculat.
Recomand cu caldura acest hotel, cu conditia de a nu sta intr-o garsoniera in chirie si cand ajungeti acolo sa asteptati rata cu portocala, prepelita si berbecuti la protap.
Drum bun catre Bulgaria!
Trimis de ciprian bosnia in 20.07.14 19:39:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Stranza
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ciprian bosnia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Raport pret-calitate bun — scris în 23.08.20 de Victor81 din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Gust amar — scris în 02.05.19 de NicoletaL din PLOIEșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanță de coșmar — scris în 18.07.17 de Laura Georgeta din ABANO TERME - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 28.09.16 de Lexu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2016 Revelion 2016 — scris în 02.01.16 de adtopa din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Frumos — scris în 05.08.15 de brenciua* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Satisfacator — scris în 19.08.14 de pancone din BUCUREşTI - RECOMANDĂ