Din pacate, cei care au deja bilete la acest hotel se vor convinge ca toate parerile expuse sunt adevarate. Noi am avut noroc si ne-au dat camere la etajul 14 cu vedere la mare fara spaga. Noroc, dar asteptam la lift si 10-15 minute.
Am avut rezervate 2 camere. In una functiuna aerul conditionat in cealalta nu. Frigiderul functiona dar nu racea. Nu exista sampon sau altceva. Pe toata perioada doar hartie igenica au pus si au luat gunoiul. Prosoapele sau lenjeria nu au schimbat-o.
In sfarsit, daca cazarea este acceptabila, dar departe de un standard pentru 4 stele, mancarea este sub orice critica. Si mie si copiilor li s-a facut rau in prima zi. Aceeasi mancare in fiecare zi, si pe toata perioada am avut senzatia ca mancarea este veche, ce nu se consuma la prinz era ''transformat'' seara, de exemplu peste pulpele de pui puneau un sos si aparea ca alt fel de manacare. Pana si fructele erau vechi.
Foarte mult tineret 16-20 de ani pentru care principala precupare era bautura apoi adormeau prin holul hoteluli sau faceau galagie pana la 5-6 dimineata.
Ca si concluzie cred ca singurele persoane care pot fi multumite de acest hotel sunt acei tineri pentru care mancarea si cazarea nu conta iar orice bautura era gratis.
Trimis de marry* in 11.08.09 12:23:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, hotel Com
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marry*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Raport pret-calitate bun — scris în 23.08.20 de Victor81 din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Gust amar — scris în 02.05.19 de NicoletaL din PLOIEșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanță de coșmar — scris în 18.07.17 de Laura Georgeta din ABANO TERME - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 28.09.16 de Lexu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2016 Revelion 2016 — scris în 02.01.16 de adtopa din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Frumos — scris în 05.08.15 de brenciua* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Satisfacator — scris în 19.08.14 de pancone din BUCUREşTI - RECOMANDĂ