Hotelul e foarte in ordine, curatenie, mancarea foarte diversificata si buna, chelnerii foarte atenti sa nu lipseasca nimic de pe masa erau foarte promti in a reumple vasele goale, camerele mari spatioase, aer conditionat, baietii din grup au legat o prieteniei cu cei de la animatie care erau foarte sociabili.
eu am numai cuvinte de bine la adresa hotelului.
de piscina nu stiu ce sa va spun ca noi am mers la mare nu la piscina. piscina am si la mine in oras asa ca nu trebuie sa dau o droaie de bani sa o vad in bulgaria.
nu am avut probleme nici cu cazare si nici la plecare. cand am eliberat camera ne au lasat sa mancam ultima masa la pranz (era platita) cazare se face la 14 deci nu am mai prins masa de pranz iar eliberarea camerei la 10.
in principiu sunt o persoana fitoasa dar raportul calitate pret e mai mult decat in regula la acest hotel. noi am zis ca ne intoarcem si anul asta singura chestie neplacuta care ni s a intamplat a fost la receptie aveau un barman mort de beat care s a apucat sa zica de "bine" de romani oricum toti europenii zic de "bine" de noi asa ca nu m a afectat prea tare.
Trimis de dulcika65 in 25.06.11 21:41:52
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dulcika65); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Raport pret-calitate bun — scris în 23.08.20 de Victor81 din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Gust amar — scris în 02.05.19 de NicoletaL din PLOIEșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanță de coșmar — scris în 18.07.17 de Laura Georgeta din ABANO TERME - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 28.09.16 de Lexu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2016 Revelion 2016 — scris în 02.01.16 de adtopa din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Frumos — scris în 05.08.15 de brenciua* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Satisfacator — scris în 19.08.14 de pancone din BUCUREşTI - RECOMANDĂ