In primul rand un dezavantaj major al hotelului este distanta fata de plaja. Mergi cam 15 min pe jos.
Parcarea hotelului este extrem de mica si oricum daca gasesti un loc liber si acela trebuie "platit" personalului de la hotel.
Camerele sunt ok. Destul de mari, baia si balconul de asemenea. Sfat evitati camerele cu vedere la piscina deoarece seara este foarte mare galagie. Curatenie se facea zilnic.
Hotelul era plin de pusti nemti care faceau o galagie ingrozitoare. Bautura era principalul mijloc de distractie al acestora.
Mancarea a fost relativ ok, destul de variata cel putin micul dejun. La pranz erau 5-6 feluri de mancare si 2 feluri de ciorba/supa. Tot felul de prajiturele, fructe, inghetata... gaseai ceva de mancare indiferent de gust. Dezavantajul cel mai mare, cel putin din punctul meu de vedere, nu au servit niciodata grill.
Bauturile sunt cele cu care ne-am obisnuit la bulgari: cafea, ceai, suc la dozator, bere slaba, vin la pahar, si tot felul de bauturi locale. Evident ca aveau si altele dar contracost.
Statiunea era foarte animata, majoritari erau turistii nemti (pusti) si rusi. Foarte multe terase, multe oferte la bauturi, cluburi, aveai ce face noaptea cu sigunta.
Plaja libere, deoarece am observat ca majoritatea alegeau sa ramana la piscinele hotelurilor si sa profite de all inclusive. Preturile pe plaja sunt foarte ok.
Personalul hotelului a fost amabil. Existau animatori la piscina iar pentru familiile cu copii mici in fiecare seara se organiza program special pentru copii.
In concluzie noi am petrecut un concediu frumos aici dar nu stiu daca as vrea sa ma reintorc la acest hotel.
Trimis de CCristina in 26.07.10 17:59:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CCristina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Raport pret-calitate bun — scris în 23.08.20 de Victor81 din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Gust amar — scris în 02.05.19 de NicoletaL din PLOIEșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanță de coșmar — scris în 18.07.17 de Laura Georgeta din ABANO TERME - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 28.09.16 de Lexu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2016 Revelion 2016 — scris în 02.01.16 de adtopa din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Frumos — scris în 05.08.15 de brenciua* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Satisfacator — scris în 19.08.14 de pancone din BUCUREşTI - RECOMANDĂ