EXCELENT
Prețul a fost cel care ne-a determinat sa alegem acest hotel pt perioada 17.08-22.08.2020, plătisem deja 2 concediu in acest an, 1 in Grecia și altul in România, dar nereușind sa plecam in nici unul.
Asa ca la prețul plătit pt 5 nopți, 355€, de pe booking, familie cu 2 copii, unul de 12 și celălalt de 6, nu aveam așteptări prea mari.
Cunosteam f bine stațiunea, din 2011 pana in prezent am fost aproape in fiecare an la Nisipurile de Aur.
despre SERVICII
Amabilitate nota 10, ospitalitate ok,
problema mare a fost faptul ca hotelul are 2 lifturi la 14 etaje, noi am stat la etajul 9, un lift a fost defect, așa ca era aglomerat mai tot timpul, mai foloseam din când in când liftul pt personal, dar și acela era greu de prins. Aici ma refer la urcare, ca la coborâre foloseam scările.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera f ok, mare, am stat la 905, vedere la mare, pat dublu + 2 paturi suplimentare pt copii, la camera nota 10.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncarea buna, apropiată de mâncarea românească,
problema aici a fost cu organizarea, se aștepta fff mult la rând, nu te serveai singur, era o insulița unde serveau eu, dar rândul se forma de când se deschidea pana la sfarsit (cam 30-60 min timp de așteptare la fiecare masa)
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Hotelul nu are plaja lui, dar la banii ăștia nici nu poți avea pretenții,
noi am folosit plaja liberă, in zona unde mergeam apa era mica, f ok pt copii, a fost ok la plaja.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu am mers la piscina, distracția lipsește, locuri de joaca nu am văzut, dar seara Ieșeam la plimbare.
Si aici e aceeași discuție, cât ai plătit atât Primești!
Trimis de Victor81 in 23.08.20 11:30:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Berlin Golden Beach, Hitel Sofia, Hotel Park Hotel Golden Beach, Hotel Excelsior, Stațiunea Albena, Stațiunea Sunny Beach.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Victor81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Echilibrat review de debut, merită remarcat
@Victor81: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =100719&hid=387.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@webmasterX: Îmi pare rău ca nu am mai multe poze, nu sunt genul care face poze, doar cea cu vederea din camera.
@Victor81: Si eu te felicit pt obiectivitate. Ai subliniat corect, cat platesti, atat primesti!
Din ce am citit, a fost destul de bine, pt vremurile pe care le traim.
- May.2019 Gust amar — scris în 02.05.19 de NicoletaL din PLOIEșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanță de coșmar — scris în 18.07.17 de Laura Georgeta din ABANO TERME - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 28.09.16 de Lexu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2016 Revelion 2016 — scris în 02.01.16 de adtopa din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Frumos — scris în 05.08.15 de brenciua* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Satisfacator — scris în 19.08.14 de pancone din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Vacanta de cosmar — scris în 17.08.14 de Iuliana C din BARLAD,VASLUI - nu recomandă