BUN
Venim a 4-a oara la acest hotel prin intermediul firmei [... ] din Sibiu si spre deosebire de Aeroportul din Sibiu aici gazdele fac toate eforturile ca turistii sa se simta in siguranta in conditiile actuale de Pandemie.
Statiunea Lara si plaja m-au intristat intr-o oarecare masura, multe hoteluri fiind inchise.
Royal Holiday Palace nu este ocupat la intreaga capacitate dar atmosfera este grozava si noi ne simtim ca intr-o locatie exclusivista.
despre SERVICII
amabilitatea personalului la cele mai inalte cote cu exceptia unui tanar ospatar care este cel putin uituc la onorarea comenzilor din restaurant
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
anul acesta am apreciat in mod special la restaurant supele, pestele file si berea Efes light, iar la iesirea spre plaja placintele cu lapte batut.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
intrarea in apa fiind putin abrupta propun gazdelor sa monteze pe pilonii debarcaderului o balustrada de 3-4 m pentru sprijinul varstnicilor si al persoanelor cu dizabilitati
Trimis de monicaboac in 04.09.20 08:12:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Am mai fost in Alanya de 4 ori, Side si Lara de 5 ori din care de 4 ori la Royal Holiday Palace
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monicaboac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Odată cu primul revie wîncărcat, la mulți ani de la înscriere, @monicaboac: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 101031&hid=7501.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Si, totusi, nu ne oferiti ceva detalii despre hotel, in afara de acele remarci (mega) sintetice?
- Jun.2024 Mamaia versus Lara — scris în 09.07.24 de ux134741 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta de 3*** — scris în 17.08.21 de Bardas_tania din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2021 Cu mult sub asteptari... — scris în 01.08.21 de fb116078 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Aș reveni cu drag — scris în 09.07.21 de mihaelamacau din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Locație bună ,așteptări putine — scris în 04.07.21 de Alina Miron din IAşI - nu recomandă
- Sep.2020 O vacanta minunata — scris în 13.09.20 de Iuliana Oana din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanța peste așteptări recomand — scris în 20.08.20 de Zalau din ZALAU - RECOMANDĂ