Hotel Royal Dragon
După multe căutări, Am ales hotelul Royal Dragon din Side, Antalya. Biletul a fost cumparat din luna ianuarie, Am fost 4 adulți și 2 copii.
Am ajuns la hotel in jurul orei 3, unde am fost cazați imediat. Personalul se la receptie erau foarte amabili și zâmbitori.
In holul receptie era o masa de unde puteai servi bomboane, diferite sortimente de rahat, limonada, sucuri...
Am avut camere superioare cu vedere frontal la mare, foarte mari si curate. In camera era un pat matrimonial, un parc de o persoană si o canapea. Un minibar in care se găsea 2 bere efes, 2 doze pepsi, 2 doze lipton, 2 doze cu suc de portocale, 2 doze sprite, 2 ape plate si 2 ape minerala. Pe mobilier găseai o sticlă de 1.5 litri apa plata, nesuri, plicuri de ceai și un fierbator.
Plaja este superba, cu nisip fin și intrarea lina. Sezlonguri erau suficiente. Pe plaja era un bar si un restaurant unde puteai servi mâncarea la prânz.
Mâncarea destul de variată si proaspătă.
La mic dejun se găsea o varietate de branzeturi, preparate, ouă prăjite, ouă fierte, omleta care se prepară pe loc, clătite, wafe, cornuri cu unt, fructe multe; etc
La pranz se găsea 2 feluri de ciorba, peste la grătar, carne de vită, pui, fructe, paste, legume la grătar si proaspete etc
La cină, in fiecare seara era cate o seara tematica. Se găsea preparate la gratar; vită la grătar, peste la grătar, peste, ton, fructe de mare, preparate, branzeturi, legume proaspete; torturi, înghețată.
Pentru copii era un loc special pentru cină, cu mese si scaunele mici, tv, însă la mâncare se găsea cartofi prăjiți, pui la gratar; pizza, peste, câteva legume proaspete, prăjituri, iaurturi. Pentru bebelușii se găsea mâncare la borcan, sterilizator de biberoane si blendar.
Băuturile bune din punctul meu de vedere.
Animația destul de bună in timpul zilei. Seara erau spectacole la amfiteatru.
Seara intre 19:30-21.00 se deschidea "Luna Parc"; erau mașinuțe, leagane, o roată, corabia piratilor.
Aquaparcul era la hotelul Taj Maj însă nu am fost avand copii micuți.
Piscinele sunt frumoase, serpuiesc pe sub podul care te duce la plaja.
Pentru mine a fost prima data in Turcia si mi-a placut enorm de mult. Serviciile sunt de nota 10. Recomand
Trimis de Emilya in 01.08.18 11:44:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Emilya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Royal Dragon Hotel [Evrenseki], SIDE" (deja existentă pe sait)
@Emilya: Ma bucur ca v-a placut. Ceea ce ma socheaza e pretul pe care l-ati platit. 1065 EUR pentru patru adulti si doi copii, sapte nopti, la Royal Dragon? E genial! Chiar daca era in iunie...
@Yoda: Imi cer scuze, nu m-am exprimat corect. Am sa modific imediat, a fost de familie (2 adulți și 1 copil)
- Aug.2020 Concediu superb — scris în 30.08.21 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta foarte frumoasa — scris în 22.09.19 de popasorin din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Foarte bine, dar nu perfect — scris în 03.07.18 de danyel79 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Super — scris în 05.09.16 de dragvladut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur minunat — scris în 16.08.16 de Ionelaadina din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Royal Dragon — scris în 21.05.17 de Mirela Vio din BUCU [IL] - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Royal Dragon 2015 - o alegere destul de buna — scris în 14.07.15 de acostem din BRADU [AG] - RECOMANDĂ