Super vacanta, mai ales pentru noi care am fost cu copii. Luxos peste tot, cu multe piscine, plaja minunata din nisip foarte fin, servire ireprosabila, mancare din belsug. Sapte zile au fost cam putine pt. ca sa faci tot ce-i de facut acolo.
Copiii s-au distrat super si noi nu am avut grija lor.
Restaurante a-la-carte cu mai multe influente, doar ca trebuie sa faci rezervare chiar cu 2 zile inainte.
Sincer nu cred ca se poate plictisi cineva doar daca esti mai carcotas de fel, sau compari cu altceva mai tare decat la royal dragon.
Anul asta o sa alegem Delfin de Lux din Alanya, tot pt. copii desigur, si bineinteles dupa recomandarile voastre, ale celor care ati lasat impresii pe site.
Daca aveti posibilitatea, e pacat sa nu mergeti la acest hotel.
Numai bine si vacante minunate si multumesc inca odata celor care au avut ideea acestui site!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariuss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
am achizitionat ieri un sejur pt. 3 iulie la acest hotel . avand bunavointa ta ,te-as ruga sa-mi raspunzi puctual la urmatoarele intrebari.....restul am gasit pe net... 1:copiii la 8 ani au voie pe toate toboganele? 2t. sezlogurile de la piscina tb. sa fii prezent la prima ora? 3:care era in perioada in care ati fost voi procentul romanilor din resort?
salut TUDOR,
in privinta toboganelor nu am vazut vreo restrictie de varsta pt. copii , doar sa nu le fie teama la cele mai rapide.Cel mai mic al meu avea 5 ani si nu a ratat nimic din tot ce aveau acolo....am avut copii in grupul nostru de 3 ani care s-au dat.
Pentru sezlonguri la piscina pot sa iti spun ca noi am stat doar dimineata la zona cu tobogane pe care se da drumul la apa la ora 10 si mergeam de pe la ora 9 fiind gol in zona.
daca am inteles eu bine hotelul are cam 2000 locuri si in perioada in care am fost noi nu erau mai mult de 15-18 familii de romani si contrar cu ideea ca ..unde sunt mai multi romani deja nu-i bine ..chiar a fost minunat si mi-a facut placere sa-i intalnesc fiind oameni de calitate.
daca mai vrei sa stii alte lucruri, lasa mesaj...
VACANTA PLACUTA !
si nu plecati fara asigurare de sanatate,serviciile medicale sunt scumpe si conteaza mult cand le decontezi...
- Aug.2020 Concediu superb — scris în 30.08.21 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta foarte frumoasa — scris în 22.09.19 de popasorin din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Hotel Royal Dragon — scris în 01.08.18 de Emilya din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Foarte bine, dar nu perfect — scris în 03.07.18 de danyel79 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Super — scris în 05.09.16 de dragvladut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur minunat — scris în 16.08.16 de Ionelaadina din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Royal Dragon — scris în 21.05.17 de Mirela Vio din BUCU [IL] - RECOMANDĂ