Hotelul este super, tot ce va doriti mai ales pentru copii si nu numai pentru ei. Foarte multe restaurante, baruri, terase, tobogane, luna parc, etc. Singura nemultumire: prea multi copii, iar strainii ii cam lasa sa urle ca nebunii (apropo romanii nostri sunt mult mai civilizati!! ) In rest numai cuvinte de lauda super servicii, super plaja, mancare buna si diversificata, nici nu stiu cu au trecut 7 zile.
Trimis de DOODY14 in 26.09.09 09:48:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya, Kemer.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DOODY14); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Draga Doody, imi pare rau sa te contrazic dar noi nu prea am fost multumiti de servicile acestui hotel. Sunt mult prea slabe fata de alte hoteluri, la fel ca si spectacolele seara.
In schimb pentru familile cu copii merita vazut pt ca cei mici nu se vor plictisi.
Draga Isa,
Si eu doresc sa merg la acest hotel, de ce spui ca serviciile sunt slabe?
Cu ce hotel faci comparatie?
Multumesc
vacanta2007: as putea spune ca "te cunosc" (virtual, desigur, de pe alte forumuri; in orice caz stiu cate ceva din experienta si preferintele tale turistice), asa ca te asigur ca poti merge linistit/a la Royal Dragon.
NU este un hotel *select*, pentru gusturi rafinate, dar este un hotel FOARTE bun pentru familiile cu copii.
Buna! Cand am zis servicii mai slabe m-am referit la faptul ca un expresso bun nu am baut timp de 10 zile, fresh-urile sunt extra charge, creveti am prins o singura data iar bech party sau petreceri cu spuma nici pomeneala de asa ceva. Izolatia e destul de prost facuta asa ca se aude foarte bine dintr-o camera in alta. Noi am avut camera cu vedere partial la mare si chiar se auzea galagia de afara pana tarziu. Spectacolele slabute doar cu animatorii hotelului. Noi cel mai bine ne-am simtit la Rixox Sungate.
- Aug.2020 Concediu superb — scris în 30.08.21 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta foarte frumoasa — scris în 22.09.19 de popasorin din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Hotel Royal Dragon — scris în 01.08.18 de Emilya din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Foarte bine, dar nu perfect — scris în 03.07.18 de danyel79 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Super — scris în 05.09.16 de dragvladut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur minunat — scris în 16.08.16 de Ionelaadina din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Royal Dragon — scris în 21.05.17 de Mirela Vio din BUCU [IL] - RECOMANDĂ