Suntem o familie cu 2 copii din Bucuresti si de cativa ani ani petrecem concediile in Turcia.
La Royal Dragon am fost din 16-23. 06. 2009
Am mers cu avionul si din acest motiv pretul total practic sa dublat. Anul trecul am mers cu masina si am cheltuit dus intors aproximativ 600 euro (inclusiv o noapte de cazare in Istambul si traversat cu bacul din Istambul la Bursa)
Anul viitor voi merge cu masina
A fost o vacanta reusita in special pentru copii care au fost super incantati da acel Luna Park, Aqua Park, Minidiscoteca, Miniclub, Super piscine, Super plaja.
Totul este frumos, curat, elegant
La sectiunea minusuri putem puncta sistemul cu bratari din plastic pe care trebuie sa le porti tot timpul si echipa de animatie care este destul de slabuta fata de ce am vazut pe la alte hoteluri, inclusiv acele spectacole de seara. (mai ales cele in limba germana pregatite special pentru acestia)
In plus fata de hotelurile din Lara acest hotel are intre el si plaja o faleza de promenada foarte frumoasa si curata.
Spre surprinderea mea majoritari parca ar fi fost Romanii.
. Am avut impresia ca suntem mai mereu in contratimp din cauza celor foarte multe activitati de facut in hotel si pe care nu ai efectiv timp sa le parcurgi.
In general parerea mea este ca merita sa faceti un concediu aici si ficare euro platit este justificat.
Trimis de aditt* in 29.06.09 15:22:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aditt*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna Ziua,
Va rog sa imi spuneti daca jucariile din Luna Park sunt gratuite (incluse in all inclusiv) ?
Daca nu sunt incluse, cat costa?
Va multumesc pentru amabilitate
- Aug.2020 Concediu superb — scris în 30.08.21 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta foarte frumoasa — scris în 22.09.19 de popasorin din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Hotel Royal Dragon — scris în 01.08.18 de Emilya din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Foarte bine, dar nu perfect — scris în 03.07.18 de danyel79 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Super — scris în 05.09.16 de dragvladut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur minunat — scris în 16.08.16 de Ionelaadina din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Royal Dragon — scris în 21.05.17 de Mirela Vio din BUCU [IL] - RECOMANDĂ