Abia m-am intors din sejur in Turcia, Royal Dragon. Am avut destule peripetii...
Am ajuns la hotel pe la ora 13... cazarea s-a facut dupa ora 15. 30 desi aveam copil mic. Aveam rezervata camera tip Family si mi-au oferit sau duplex sau camera normala. Nu aveau camere Family si pt. ei e acelasi lucru family sau duplex ceea ce nu e scris nicaieri pe site-ul hotelului.
In sfirsit... In Lobby, pe holuri, in lifturi f. f. cald. Cald si la masa... asa ca nu-i de mirare ca am vazut cascaval mucegait, icre stricate, unt topit; desi totusi mincarea era f. multa si in general f. buna. (Nu prea aveau banane pt. copii- de 3 ori au avut in 11 zile).
La piscina f. aglomerat. La ora 09. 00 nu mai era nici un " sun bed" liber. Toate erau ocupate de prosoape. Mai rau ca pe la ora 11. 00 toate erau pline de lume si in apa era f. aglomerat. Am primit atit mingi in cap cit si oameni sarindu-mi in spinare...
Parcul acvatic e O. K. (tot aglomerat in piscine)
Luna parc e f. simpatic (numai 6 "jucarele") dar toti copiii erau f. fericiti acolo.
Plaja -superba.
Prosoapele de plaja - se terminau pe la ora 17. 00 si dat fiind ca eu nu reuseam sa le schimb dimimneata am primit numai niste cirpe subtiate de atita folosire. Nici vorba de halate sau papuci de casa.
Chelnerii erau f. simpatici daca le dadeai bacsis, altfel nu te bagau in seama.
Recomand tuturor care vor sa mearga la acest hotel sa se duca in extra sezon,
poate atunci nu mai e atita lume si se mai reduc problemele.
Oricum eu am nimerit mai bine pina acum si la hoteluri cu acelasi pret, respectiv Barut (Lara) si Club Megasaray (Belek)
Trimis de ankpop in 20.07.10 16:41:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Barut Lara Megasaray Belek Kervansaray Lara Pirates Beach Kemer
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ankpop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Concediu superb — scris în 30.08.21 de crysxxxx* din PETRILA [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta foarte frumoasa — scris în 22.09.19 de popasorin din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Hotel Royal Dragon — scris în 01.08.18 de Emilya din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Foarte bine, dar nu perfect — scris în 03.07.18 de danyel79 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Super — scris în 05.09.16 de dragvladut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur minunat — scris în 16.08.16 de Ionelaadina din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel Royal Dragon — scris în 21.05.17 de Mirela Vio din BUCU [IL] - RECOMANDĂ