Prima dezamagire in Turcia am suferit-o la acest hotel (este al treilea an de cand ne petrecem vacantele in aceasta tara). Totul este foarte inghesuit. Nu exista locuri de plimbare. Plaja este foarte ingusta, aproximativ 7 m (2 randuri de sezlonguri), cu pietricele. Cele 2 piscine sunt foarte mici (cu apa foarte rece) pentu numarul de camere si implicit turisti ai hotelului. UAI in conceptia dumnealor inseamna numai faptul ca poti consuma 24 de ore din 24. Bauturile din import lipsesc cu desavarsire. Cafeaua si sucurile sunt numai de la dozator.
Mancarea este buna dar foarte putin variata. Fructele si dulciurile lasa mult de dorit (putine si de slaba calitate). Despre divertisment: exista un amfiteatru foarte mic, unde nu se desfasoara aproape nimic.
Serviciul la camere nu face nota discordanta cu impresia generala: camera am primit-o cu dozatorul de sapun defect, cu cel de geldus gol, fara lenjerie la cel de-al treilea pat. Lucrurile s-au rezolvat dupa atentionarea personalului. Camerele probabil au fost de 5 stele la inaugurarea hotelului, dar acum mobila este deteriorata.
Singurul lucru pozitiv este terasa de la etajul 6 care ofera o panorama asupra Bodrumului
Trimis de agnt110* in 29.09.13 15:24:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi - Aquafantasy Side - Silance Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (agnt110*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2023 Bun — scris în 07.01.24 de cosmin radu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2022 Ok — scris în 29.05.22 de cosmin radu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2019 Ok — scris în 21.06.19 de cosmin radu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 Obosit — scris în 10.07.18 de cosmin radu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Relaxare si armonie — scris în 16.07.15 de lucyana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Hotel Royal Asarlik Beach - Bodrum — scris în 30.07.12 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ