BUN
Hotel excelent pentru familii cu copii
Pachet cumparat prin [... ], cu 1 luna inainte... Zbor direct din Bucuresti de 2h45 pana in Egipt.
De la aeroport, am fost preluati de un autocar, care ne-a lasat la locatie (cam 15 min).
despre SERVICII
Am ajuns la hotel in jurul orei 10 dimineata... ni s-au luat bagajele si am mers la restaurant pentru a servi micul dejun.
Desi check in-ul se face dupa ora 12 (alt angajat a zis dupa 14...), noi am primit camera mai devreme (si asta fara "tip" ????)
Angajatii vorbesc mai mult limba rusa... engleza mai putin, cat sa te intelegi.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am primit o camera dubla standard, cu vedere la mare, etaj superior, cu balcon.
Dotari: 3 paturi mari (le-am unit), fotoliu, tv, Ac, noptiere, seif, minibar (doar apa plata).
Balconul - mare, cu masa si 2 scaune.
Curatenia efectuata de catre barbati, excelenta! Nu am cerut sa se curete zilnic, in schimb, am primit prosoape si ni s-a luat gunoiul zilnic.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Meniul zilnic a fost cam acelasi, dar cu varietati culinare.
Minusuri:
- lipsa pestelui;
- fructe: mere, portocale, pere (necoapte...). Am vazut persoane la plaja care cumparau pepene...
- sucuri doar de la dozator, foarte proaste... macar pentru copii sa fi avut sucuri...
- functiona doar restaurantul principal (a la carte- inchise din cauza virusului????)
- prajiturile... mai bine nu...
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja frumos amenajata, cu paturi/sezlonguri destule. De asemenea exista si un ponton pt cei care vor sa vada indeaproape pestisotii????
Piscinele sunt foarte mari. In cele de adulti nu am stat... pitica noastra de apr 3 ani ne-a "ghidat" catre cele de copii, INCALZITE (adancime 35cm, 55cm), care aveau topogane, jucarii, vapor etc.
Recomand acest hotel celor cu copii de toate varstele!! Nu vor avea timp sa se plictiseasca????
Exista de asemenea si aquapark pentru adulti.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Animation team- super! Distractivi, cu spectacole frumoase ptr copii seara.
Locuri de joaca: 2 parcuri cu leagane, topogane; loc amenajat cu nisip; multa verdeata... Exista de asemenea, un loc cu masute si scaunele, pt copii, unde pot desena, lipi, dansa etc. feriti de soarele arzator din timpul zilei????
Sala de fitness micuta.
Minusul il reprezinta internetul, care functioneaza doar la receptie... ????
Trimis de fb116078 in 21.04.21 13:32:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Hurghada, in 2015.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fb Ioana Corina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@fb116078: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Aug.2019 Vacanta minunata — scris în 12.08.19 de anila82 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Good deal! — scris în 28.10.18 de viorelpop din NEGRESTI OAș - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Raport pret/calitate OK — scris în 09.08.10 de mpesa din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Asa si asa — scris în 01.08.10 de marius68 din SANG.DE MURES - nu recomandă