O varianta buna de cazare/masa pe autostrada A2
Hotelul Rosenberger Wolkermarkt este amplasat pe autostrada A2, in partea sudica a Austriei, este inainte de Klagenfurt (max 30 km pana acolo).
Face parte din lantul Rosenberger, au mai multe locatii in Austria, dar eu doar aici am stat de 2 ori si am mancat de mai multe ori, in tranzit spre Italia.
Daca veniti dinspre Viena este pe partea dreapta a autostrazii, sunt indicatoare si se vede de departe, nu aveti cum sa-l ratati
Este o varianta buna de cazare intermediara, daca mergeti spre/dinspre Italia.
Hotelul este destul de mare, camerele sunt foarte spatioase, moderne, calduroase. Poate fi cotat chiar la 4*.
O data am stat iarna, afara era foarte frig, zapada mare, dar in camera era foarte cald.
Mancarea este excelenta - tipic austriaca, diverse variante de snitel foarte delicioase, etc. Recomand sa mancati aici, in tranzit.
Daca va cazati la hotel, atentie - pretul camerei nu include micul dejun.
Acesta este separat - (9 Eur de pers, parca). Daca luati micul dejun aici, atunci este bine sa-l platiti de la inceput, la cazare, pt ca ai de 9 EUR/pers - bufet suedez.
Daca nu pltiti de la inceput micul dejun si va hotarati dimineata sa mancati totusi, este contra cost, dar din o cafea si 2 crenvusti ai ajuns deja la 9 Eur, asa ca mai bine se plateste de la inceput.
Camera este destul de scumpa - am platit parca 70 EUR / dubla + mic dejun separat.
La intrarea in hotel este si un mic magazin - gen ABC si alte "chestii" de cumparat - suveniruri, ciocolata, bauturi, etc
Trimis de presario in 12.02.10 19:41:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (presario); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.67990945 N, 14.59384580 E - neconfirmate încă