Am ales acest hotel in ultimul moment, deoarece ne-am gandit initial sa ne petrecem concediul pe litoralul romanesc. Analizand insa ofertele, ne-am dat seama ca inca suntem cu mult in urma bulgarilor la acest capitol. Pentru 600 de euro nu puteai sa gasesti un hotel decent cu piscina si mic dejun inclus. Cel putin, nu in perioada in care voiam sa mergem noi. Poate ca asa au gandit si alti conationali, deoarece 90% din turistii cazati in acel moment erau romani.
Trec peste detaliile privind drumul, care pare mai lung decat este in realitate, pentru ca si drumurile bulgarilor sunt la fel de proaste ca ale noastre (cel putin pe traseul pe care am fost noi).
Aspecte pozitive:
HOTELUL arata bine atat la exterior, cat si la interior, destul de curat si modern. Pe site am rezervat in avans o suita junior (adica o camera un pic mai mare cu o canapea extensibila in plus fata de camerele normale). Cand am ajuns la hotel, ni s-a spus ca nu mai este niciuna disponibila, dar in schimb ni se ofera la acelasi pret un apartament VIP. Frumos din partea lor, dar tind sa cred ca a fost doar o strategie de marketing pentru a primi un review bun, avand in vedere ca am facut rezervarea de pe cel mai mare site de booking (nu stiu daca am voie sa ii scriu numele). Apartamentul a fost cel mai bun lucru din tot sejurul. Foarte mare (2 camere, 2 bai, living cu bucatarie inclusa, seif, balcon imens cu vedere la mare, aer conditionat), este alegerea ideala, dupa parerea mea, pentru doua familii cu copii.
PARCAREA este ingradita si nu se intra decat daca iti deschide bariera cineva de la receptie, deci nu exista riscul sa ramai fara masina cand iti este lumea mai draga. Este gratuita, fiind un mare bonus in comparatie cu alte hoteluri.
PISCINA pare cam mica daca ar fi sa vina deodata toti turistii cazati. Pentru mine insa nu a fost un minus pentru ca de fiecare cand am vrut sa ma balacesc, nu erau foarte multi prin preajma. Au si salvamar, care era mai mult preocupat de bronz, decat de jobul in sine. Oricum adancimea maxima era undeva la 1,60m, asa ca singurii care ar fi putut fi in pericol ar fi fost copiii nesupravegheati.
Au si LOC DE JOACA pentru copii, SALA DE SPORT si contra cost SPA si SAUNA.
PERSONALUL este amabil, dornic sa te ajute. Am citit si alte review-uri in care turistii se plangeau de managera de la receptie. Nu am avut contact cu ea, deci nu ma pot pronunta in aceasta privinta. Barmanul de la piscina, Ivan, vorbea si putina romana, indicandu-ne chiar si unde se gaseste cel mai bun exchange.
BAUTURILE: diluate ca la orice all inclusive, dar ok.
Aspecte negative:
MANCAREA: Ceea ce urmeaza sa scriu vine din partea unei persoane gurmande, deloc pretentioasa la mancare. Exceptand micul dejun, unde puteai gasi ceva pe placul tau si daca erai mai pretentios (de la omleta si mezeluri, la cereale, fructe si croissante), mancarea a lasat de dorit. Fara gust, cu mult ulei si reciclata de pe o zi pe alta. Stiu ca si la alte hoteluri all inclusive se practica asa ceva, dar aici era sub orice critica. Ingredientele folosite erau de cea mai proasta calitate; drept dovada in ultimele doua zile de sedere, eu si sotul meu ne-am pricopsit cu o enterocolita de toata frumusetea. Singurul lucru l-a care m-am gandit atunci era: “Bine ca avem doua toalete! ”
Prajiturile aratau si mai dubios asa ca nici nu m-am atins de ele. Inghetata la fel-o apa inghetata cu colorant si zahar. Nu pot sa-mi dau seama cum unii spun ca mancarea a fost excelenta. Poate doar daca sa mananci cartofi prajiti in fiecare zi e apogeul excelentei.
INTERNETUL: Desi semnalul era bun in alte locuri din hotel, la noi in apartament trebuia sa stai cocotat pe cuierul din hol ca sa poti intra pe internet.
PLAJA nu e chiar la 3 minute cum afirma ei. Cu copil mic faci lejer 10 minute.
In concluzie: se merita doar daca luati cu mic dejun.
Trimis de lovetotravel in 30.09.18 00:55:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lovetotravel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Rome Palace Deluxe Hotel, SUNNY BEACH [Slanchev Briag]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@webmasterX: da, este ok
- Aug.2021 Mediocru — scris în 16.08.21 de ux121932 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Un sejur minunat — scris în 30.08.20 de ggabriel din SUCEAVA - RECOMANDĂ