Situat in centrul orasului Graz, Roamntik Parkhotel impresioneaza foarte mult prin luxul interiorului, curatenie si amabilitatea personalului. Este un hotel care isi merita cele 4 stele, si pe care il recomand cu drag.
Inca de la intrare am fost impresionati de ospitalitatea personalului de la receptie, camera mare si curata, gradina frumoasa in care se poate servi o masa gustoasa si satioasa.
Parcarea este gratuita si sunt suficiente locuri de parcare in orice moment al zilei.
Hotelul are o piscina interioara si o zona spa la subsol.
Ca si concluzie: lux, curatenie, ospitalitate.
Trimis de laura12345 in 03.09.13 18:24:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laura12345); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.07409692 N, 15.45630455 E - neconfirmate încă
Ești destul de aproape de hotel... vezi ca este puțin mai jos pe harta, pe strada Leonhardstrasse.