Rodolfos Inn Studios(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Sejur minunat in Limenaria la Rodolfos Inn
Eu si sotul meu ne-am hotarat sa mergem in Thassos si am inceput sa cautam pe net. Intr-un final, ne-am hotarat sa mergem in Limenaria la Rodolfos Inn. Articole despre aceasta locatie nu prea am gasit si am mers la noroc, ce-o fi o fi, bine-nteles ca preturile erau foarte bune.
Cand am ajuns acolo ne-am cazat in camera nr. 5 si mare ne-a fost surpriza sa constatam ca aceasta era o camera dubla, de 2 persoane, mirosind a mobilier nou, patul era cu saltea Cocomat, totul era nou. Din ce ne-a povestit proprietara, am tras concluzia ca au renovat etajul superior, unde este mansarda si unde era apartament au facut camera dubla. Am fost super multumiti de cum era camera, pentru ca noi am vazut pe net alte imagini cu camerele.
Proprietara vilei a fost foarte cumsecade, ne-a facut toate poftele, tot ce am vrut de mancare de la restaurantul de la parterul vilei ne-a adus, nu mai spun ca preturile au fost mici, cu 10 Euro am mancat un peste dorada cu garnitura, o salata "horiatiki" si desert.
Vila este situata la plaja de nisip, au umbrelute si sezlonguri gratuite, cu conditia sa faci o consumatie de 3 euro. In imediata vecinatate exista un cuptor de paine care te inebuneste cu mirosul lui de paine calda, o gelaterie, taverne si magazine.
Am vazut referinte de la acest aparthotel chiar despre camera unde am stat noi, dar cred ca era nerenovata atunci si era apartament, acum este numai pentru 2 persoane.
Apa calda am avut tot timpul, lenjerie nou nouta, salteaua nu mai vorbesc, in fiecare noapte am dormit ca un prunc.
O sa mai revenim aici la anul, in 2018.
Trimis de maldinutza in 10.02.17 21:40:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Zakynthos, Corfu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maldinutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maldinutza: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@maldinutza: Multumim pentru impresii. Cat mai multe vacante frumoasa!
Până la urmă mă bucur că nu ai ținut cont de impresiile mele despre această locație și că lucrurile s-au remediat într-un timp atât de scurt. Dacă tu te-ai simțit bine până la urmă asta-i tot ce contează.
Vacanțe plăcute în continuare în minunata Elada!
Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.
- Aug.2017 Cazare de vis — scris în 19.01.18 de emil.tm din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Rodolfos Inn... interior — scris în 26.08.16 de damn din MORENI - nu recomandă