A fost singura noastra experienta alll inclusive in Grecia.
Hotelul fusese un complex de studiouri si apartamente. Avea bucatarie complet mobilata, cu vesela, pahare, oale etc.
Apartamentele mari, frumusele, interesant aranjate, mai mult ca o casa turceasca, exemplu: draperii bleumarin cu broderie galben tare, dar, in mod ciudat, placute. Noua chiar ne-au placut - ofereau un aer intim, cum nu prea gasesti prin hoteluri...
O singura piscina, sezlonguri insuficiente, un singur bar...restaurantul destul de incapator, animatia penibila!
Mancarea bunuta, dar nu prea stralucita, cam putine alternative. Rar am gasit ceva cu specific grecesc - o singura data tzatziki, alta data musaca si cam atat. Nici macar o baclava. La capitolul dulciuri: aceeasi crema diferit colorata in fiecare zi si inghetata.
Oricum, stiam ca all inclusive-ul grecesc nu are legatura cu cel turcesc sau egiptean, dar asta nu ne-a prea multumit. Nu as recomanda hotelul...
Trimis de ana radu* in 26.07.09 16:30:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ana radu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.79130400 N, 19.80058300 E - neconfirmate încă
Vreau sa adaug despre plaja de la acest hotel ca este ingusta si cu pietris, iar pentru o baie in mare ai nevoie de papuci speciali din plastic. Acestia se gasesc peste tot in Corfu de la 5 euro in sus.
Cine doreste plaja de nisip in Corfu, aceasta se gaseste in Sidari. Marea nu se adanceste brusc si copii se pot juca in voie in ea.
Adaug poze de la acest hotel. (Ne-am oprit sa luam turistii cazati la acest hotel inainte de a pleca in croaziera pe mare).
Pozele incarcate la acest hotel doresc sa nu fie punctate! Mutumesc mult !