Buna. Am fost in acest an in Palma de Mallorca la hotelul Roc Leo, hotel de 3 stele dupa cum stiti si fata de care nu ne-am facut prea multe iluzii atat din punct de vedere al conditiilor de cazare cat si cu privire la mancarea oferita. Mare surpriza insa... Conditiile bune, un hotel super decent, camere mari, curatenie, o lipsa insa - feon-ul - care pentru noi femeile este destul de important.
Hotelul este amplasat aproape de plaja, intr- zona linistita, chiar nu a fost nimic in jur care sa tulbure linistea, are in dotare o piscina potrivita ca marime, piscina la care nu trebuia sa te scoli de la prima ora ca sa pui prosopul ca prin alte parti.
Statiunea atat cat am vazut noi, pentru ca ne-am petrecut timpul mai mult in Palma, este destul de linistita, am inteles de la alti turisti ca in zona centrala era mai mult balamuc si noptile nu prea dormeau. O statie de autobuz se afla la 15 m de hotel si un bilet pana in Palma costa 1,50 euro/pers iar pana in orasul aflat la cca 11km faceam 10 - 15 min pe autostrada cu traseul 25.
Plaja... oooooo plaja... superba, un nisip alb, alb, o apa albastraaaaa unde inotai alaturi de pesti. Ce sa mai... un vis...
Sezlongurile si umbrela 16,35 euro/zi, dar nu era obligatoriu pentru ca aveau zona de plaja cu sezlonguri si zona la liber fffff mare unde te puteai duce cu tot al tau...
Am fost in perioada 16-23 iunie asa ca temperatura a fost foarte buna iar apa marii calda, numai buna pentru baie.
Masa a fost dupa cum am spus si mai sus neasteptat de buna pentru un hotel de 3 stele, foarte bogate atat micul dejun si cina, iar cafeaua excelenta la fel si sucurile care de regula sunt asa niste chestii cu gust de plastic.
Orasul Palma... o frumusete, insa nu l-am putut explora pe tot, asa ca e rost de inca un sejur, ca sa va faceti o parere este in fapt o Barcelona mai mica. Sunt multe magazine, mall-uri pentru cei amatori de cumparaturi iar preturile sunt cam cele de pe la noi.
Am facut o singura excursie, destul de interesanta insa cred ca cel mai bine este sa inchiriati o masina si sa explorati insula pe cont propriu.
Ce sa va spun... a fost cu mult peste asteptari, un sejur minunat, un loc in care m-as intoarce oricand cu mare drag... chiar mi s-a lipit de suflet.
Daca v-am putut fi de folos ma bucur si va doresc vacante frumoase oriunde in lume.
Trimis de monghel in 04.07.14 23:38:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monghel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.53414200 N, 2.72440600 E - neconfirmate încă
@monghel: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro - cu ocazia primului tău review.
Câteva fotografii ar fi binevenite, dacă îți găsești puțin timp, mai ales că este prima impresie pe sait referitoare la acest hotel.
Review-ul a fost mutat în rubrica "Roc Leo Hotel, MALLORCA" (nou-creată pe sait)
De asemenea, am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.