Pe scurt cu plusuri si minusuri:
plus:
curatenie peste tot
personal foarte amabil
mancare buna, variata, indestulatoare
fresh de portocale autentic nu de la cutie
poti manca aproape 24/24 (aproape, pt ca nu este acoperit intervalul 07. 00-07. 30 dimineata)
plaja curata, apa curata si limpede, pe plaja si la piscina poti lua cate prosoape vrei
numarul de angajati si de supraveghetori este mai mult decat suficient-nu este nevoie sa stai la coada (doar pentru rezervari pt. rest. a la carte) sau sa vezi tavi cu mancare goale sau mizerie de orice fel...
suficient de multe cocktailuri care se servesc oriunde
minibar completat fara exceptie zilnic, prosoape schimbate zilnic
vreme foarte placuta si foarte buna de plaja
in doua seri diferite au fost spectacole reale de acrobatii de circ-foarte frumos
minus:
plaja cu nisip+pietris la intrarea in apa-destul de brusca...
camerele sunt mici, baie draguta dar minuscula
asternuturile se schimba la 3 zile din cate mi-am dat seama...
minibar-doar ok-2 sticle apa plata 0. 5/1 cola 0. 33/2 fayrouz (de pere) 0. 33/o bere efes 0. 33/1 apa minerala 0. 20/2 sucuri naturale 0. 20
la masa ai zilnic acelasi vin alb+rosu (sticle de 0. 75) +1 sticla 1. 5 apa plata (poti cere fireste si orice altceva dar vinul este acelasi la fiecare masa+mancarea, inevitabil, partial se repeta la cateva zile
relativ multi copii...
multi rusi-personal nu m-au deranjat (clasa sociala din care proveneau era ok) -pot spune totusi ca mi s-a parut ca personalul zambeste mai frumos cand nu aude ruseste...
excursiile optionale-foarte slabe-nu recomand
plecare ne-au trezit la 2 no
una peste alta, pentru 1460 euro/2persoane/9 nopti-cu toate taxele a fost mai mult decat ok.
SFAT: nu platiti extra pentru seaview-platiti eventual pentru non seaview.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vanta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna as vrea sa merg in august la acest hotel. Poti sa-mi spui te rog daca intrarea in mare e brusc adinca si cam cit de adinca, te poate trage marea in larg? Nu stiu sa inot. Multumesc!
- Sep.2021 Fermecatorul Tahtali si Rixos Premium Tekirova — scris în 24.10.21 de AudreyJ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Slabut — scris în 06.09.19 de pufunacu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Numărul 1, de departe, fără niciun reproș! Decât două mici! — scris în 12.11.18 de mijatovic1969 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur de vis — scris în 10.09.17 de dragvladut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Din nou Rixos — scris în 11.08.17 de mihai.panait din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Mai bine mai târziu decât niciodată – Rixos Premium Tekirova — scris în 27.12.20 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Recomand — scris în 08.09.16 de celena2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ