Daca hoteluri precum Kevansaray Bodrum, Samara, Isil etc sunt cotate la 5 stele, atunci Rixos Bodrum ar trebui sa aiba 6 stele dupa parerea mea.
De ce zic asta? Dupa o vizita la acest hotel (si la celelalte enumerate mai sus) am ajuns la concluzia ca aici serviciile sunt superioare (de la intrarea deosebita din sosea, intampinarea turistilor, aspectul general al hotelului, insula privata, transfer cu masinuta pentru cei cazati in vilele cu piscine private, aranjamentul sortimentelor culinare, patul din camera caruia ii mai lipsea doar un baldachin etc).
Ah... si evident tariful este tot de 6 stele.
Cu toate astea, va dau o veste proasta pentru cei care cautati sistemul all inclusiv / ultra etc.
Din 2011 hotelul va renunta la aceastea si va ramane doar la mic dejun sau demipensiune. Fac asta pentru a creste calitatea serviciilor oferite (si parerea mea ca fac asta si pentru a mai trece prin sita calitatea / bonitatea financiara a turistilor). Mai mult, daca se dovedeste viabil dpdv economic, si celelalte hoteluri Rixos vor renunta la sistemele all inclusiv.
Trimis de markator in 16.09.10 13:41:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (markator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.09474300 N, 27.49262900 E - neconfirmate încă
Webmaster, din greseala am facut upload de 2 ori la o poza. Pls sterge una si sterge si comentariu acesta pentru ca este fara relevanta.
Chiar daca de la nul se va schimba sistemul de masa si probabil si pretul va fi mai scazut, as fi curioasa cat te-a costat acum.
Ne-ai vorbit de conditiile foarte bune, iar pretul daca a fost 6*, am vrea o infosrmatie mai exacta.
Inceput de septembrie septembrie: 284 euro camera / noapte.
- Aug.2014 Rixos Bodrum, o mare dezamagire — scris în 11.09.14 de Adiane* din GALATI - nu recomandă
- Aug.2013 Extra... preturi — scris în 08.09.13 de tedyciprian* din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Vacanta super — scris în 10.08.11 de barbu stelian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Minunat — scris în 05.07.08 de bogdancrina din BUCURESTI - RECOMANDĂ