Daca sinteti obisnuit cu luxul, acest hotel nu este pentru dvs. Insa, amplasarea face toti banii. Este foarte aproape (10 minute de mers pe jos) de Orchard Road, strada plina de shopping mall-uri, si daca ai bani, este un vis. Insa iti trebuie ceva timp sa poti umbla, pentru ca sint foarte-foarte multe magazine care merita vazute. Cu taxiul ajungi in 15-20 minute la Sentosa Park si cam jumate de ora pana la aeroport.
Mancarea la hotel nu e grozava daca nu te impaci putin cu mancarea asiatica. Multe sosuri, orez de toate felurile si putina carne. Insa, se poate comanda separat orice altceva dintr-un meniu pus la dispozitie de ospatari (daca te vede european), dar acolo se plateste. Noi asa am procedat si am avut parte de o masa pe cinste.
In schimb barul nu e gratis si bautura de orice fel este foarte scumpa comparat cu preturile din Romania.
Hotelul lasa putin de dorit la curatenie, mai ales pe holuri, unde mizeria de la geam se vede de la cativa metrii. Poate si din cauza faptului ca e un hotel inalt si e mai greu de spalat un geam pe exterior daca nu angajezi firma privata.
Camera in sine nu te da spate, ai un pat mare o baie normala cu dus. mi-a placut ca atunci cand am aprins TV-ul am fost intampinat cu numele pe ecran si un Welcome inainte. :)
Comparat cu hotelurile din jur, River View Hotel parea cam cel mai saracut, poate si pentru faptul ca are 3 stele iar celelalte din jur au 4 minim. Insa vederea e buna si ea caci eu cel putin aveam vederea catre un rau din spatele hotelului.
Si cred ca poate e printre putinele hoteluri unde mi-as putea permite sa-mi petrec o vacanta frumoasa cu un minim de confort, mai ales intr-un oras atat de scump ca Singapore.
Trimis de Marius Vlad* in 20.06.14 13:14:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marius Vlad*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 1.28943286 N, 103.83647561 E - neconfirmate încă
@Marius Vlad: @Marius Vlad: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
În cazul articolului de faţă, fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare", ele nefiind aplicabile articolelor de călătorie.
În altă ordine de idei, văd că mai ai un review în curs de validare - ai unele solicitări din partea echipei de moderare aici, poate reuşeşti să răspunzi, pentru a finaliza/clarifica procesul de verificare şi a putea, eventual, publica şi acel review.
- Nov.2010 Hotel River View - Singapore — scris în 06.02.12 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ