Club Hotel Riu Tequila
Pe 31 octombrie am ajuns in Mexic, la Club Hotel Riu Tequila 5*, regim masa AI. Din pacate, nu am stat decat 7 nopti. Indicat ar fi sa stati macar 10 ca sa va bucurati de toate frumusetile locului.
Site oficial riu.com/en/Paises/mexico/ ... tel-riu-tequila
Mi-a placut de la prima impresie. Este construit in stil mexican, specific zonei, iar plaja sa este superba, plina de palmieri. Asta a fost si unul din motivele pentru care l-am ales, si bineinteles dupa reviewurile bune pe care le-am citit despre el.
Camerele sunt suficient de mari, curate, cu balcon, prevaZut cu plase antiinsecte. Insa nu va faceti probleme, nu am vazut picior de tantar sau alte insecte zburatoare in resort.
in camera, exita un minibar cu bere, suc si apa si un dozator de vodca, whisky si tequila, la discretie. La fiecare 2 zile se face refill la bauturi.
Gradina este foarte bine ingrijita, plina de plante exotice si coati, un fel de ratoni, inofensivi, foarte dragalasi, dar furaciosi. Atentie daca stati la parter!
Mancarea este extrasuficienta, pentru toate gusturile: preparate mexicane, paste, pizza, hamburgeri, macaruri gatite, gratare, friputri, salate, fructe de mare, supe, fructe, dulciuri etc. Exista vreo 4 restaurante la care ai acces, inclusiv unul situat pe plaja, unde puteti lua pranzul. Hotelul este la cca 800 m de plaja, adica la 5-7 min de mers pe jos sau cu shuttle 3 min.
Sezlonguri si prosoape de plaja- gratuit atat la piscina, cat si la plaja.
In incinta hotelului este si club PACHA. In fiecare seara se organizeaza jocuri si spectacole.
Internetul este disponibil gratuit in zonele publice, merge foarte bine. In camera, este disponibil contra sumei de 640 pesos (1 pesos= cca 18,5 $ americani).
Atentie! Hotelul nu primeste dolari americani, doar pesos si nici nu exista casa de schimb valutar in hotel, doar un bancomat de unde puteti sa scoateti pesosi. La 2 min de hotel, imediat in stanga exista piata Playacar unde gasiti printre altele, casa de schimb valutar la un curs destul de bun. Acolo gasiti si o agentie turistica, cafenea cu wi fi gratis, suveniruri, un minimarket cu preturi foarte bune, farmacie, etc.
Personalul este foarte amabil si indicat ar fi sa lasati bacsis, nu ca nu s-ar purta frumos oricum, dar asa este obiceiul locului.
Trimis de cami1212 in 09.11.16 20:48:21
- A fost prima sa vizită/vacanță în AMERICA DE NORD
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cami1212); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 20.60754800 N, -87.09276500 W - CONFIRMATE
@cami1212:
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Riu Tequila Club Hotel [Playa del Carmen], RIVIERA MAYA" (nou-creată pe sait)
@webmaster45: este OK
Am revenit si noi de la Riu, dar in Dominicana. Si in loc de tequila, am avut rom la discretie. In rest, se aseamana ca si dotari, servicii. N-am avut nici noi tintari insa nici ratoni furaciosi!
@adri-nico: super... si noi intentionam sa mergem in Rep. Dominicana sau Cuba, ramane sa ne hotaram in cursul anului viitor
@adri-nico: merita Mexic! Asta pot garanta. O sa scriu sper asta seara un review
@cami1212: si eu ii trag cu reviewurile despre Dominicana. Merita mers!
Buna seara! In octombrie vrem sa mergem in Mexic si din toate ofertele agentiilor de la noi am gasit disponibil doar acest hotel! Ma bucur sa aflu ca ti-a placut!
As vrea sa stiu la ce agentie ai gasit oferta, daca ai avut si zborurile de legatura in pretul pe care l-ai afisat!
@simona_vlad: Buna! Pretul afisat contine zborurile si noaptea de cazare in Madrid. Mai exact, cazarea si zborul Madrid -Cancun au fost 990 eur/pers, diferenta pana la 1300 eur/pers a fost zborul dus intors Madrid Bucuresti (Tarom+ Ryan) si cazarea o noapte la Madrid la dus. Ti-am trimis PM cu numele agentiei, pe site nu avem voie sa dam nume de agentii. Sper sa va placa! Vacanta placuta si asteptam impresiile dupa! Daca te mai pot ajuta cu ceva, sa imi scrii!