Astazi ne-am intors dintr-un sejur de 4 zile la Riu Helios Palace. L-am ales la recomndarile citite pe site si nu ne-a parut rau.
Am fost foarte incantati de cazare, camere mari si luminoase, pat suplimentar pentru copil. Ne-au facut o surpriza si ne-au acordat camere alaturate (am fost 2 familii cu copii) si cu vedere la mare, desi nu am platit suplimentul.
Prosoapele curate si schimbate zilnic, lenjeria foarte curata. Tin sa mentionez ca noi suntem adeptii resorturilor de 5 stele UAI, dar si aici am fost foarte multumiti over all.
Bauturile racoritoare, apa plata si minerala, bauturile alcoolice, erau toate la discretie. Eu prefer apa plata, asa ca nu am dus dorul anumitor sucuri. In plus erau suficiente fructe sa servesti si sa nu duci dorul nici fresh-ului... (pentru cei foarte pretentiosi)
Bucataria era ok, aveai ce sa alegi atat pentru adulti, cat si pentru copii. Am evitat pentru copii laptele si ouale, doar pentru ca nu le dam decat de la bunici, de obicei. Gratarele ti le preparau in fata, la fel si pizza. Puteai servi: paste, pizza, gratar pui, curcan, porc, vita, cartofi, orez, legume fierte, legume proaspete si salate de legume, branzeturi, prajituri, inghetata, fructe, iaurturi, cornuri, supe, ciorbe, lapte.
Echipa de animatie a fost de nota zece, erau foarte sociabili si organizau foarte multe concursuri. In jurul orelor 20 era animatie pentru copii, apoi la orele 22 incepea spectacol sustinut tot de animatori.
Erau 2 piscine pentru adulti si 2 pentru copii. Am gasit locuri de fiecare data si dimineata si dupa amiaza. Prosoapele pentru piscina erau foarte curate si le schimbau zilnic.
Am fost si la plaja, care este foarte aproape. Era o apa extraordinar de curata.
Am fost placut impresionata de acest sejur. Familia cu care am fost, a fost pentru prima data la all-inclusive in Bulgaria si au fost extaziati.
Il recomand, chiar daca sunteti mai pretentiosi (si aici mentionez ca si noi suntem).
Trimis de nicole1980 in 16.08.11 21:27:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole1980); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@nicole1980: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Sep.2019 Alege draga turistule - RIU! — scris în 25.09.19 de ROMY din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2017 AI de Bulgaria surprinzator... pentru noi — scris în 08.09.17 de georgetoader din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Nu mai revenim la RIU — scris în 31.08.15 de Vlad84 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Bunicel pentru maxim o saptamana — scris în 10.09.15 de mihaistoica din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Nu mai merg acolo! — scris în 05.08.15 de H. BZN din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Dezamagit... — scris în 13.07.15 de matrix74 din BRASOV - nu recomandă
- Jun.2014 Vacanta de vis — scris în 17.07.14 de Ioana Movileanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ