Am petrecut luna de miere aici, am plecat cu așteptări mari, dat fiind evenimentul cat și primul sejur în Spania.
Din pozele de pe internet părea o mica oaza de liniște. In realitate spre surprinderea noastră in Spania hotelurile sunt îngrămădite foarte multe etaje și teren puțin. De acea am folosit doar o singura data facilitățile hotelului legat de "Spa".
Plaja este aproape cca 5 min pe jos, si e splendid. Preturile sunt super ok iar servirea ireproșabila.
Hotelul nu ai zice ca are 4 stele dar se pare ca în Spania difera un pic și asta.
Camerele sunt curatele cu mici defecțiuni.
Per total ok ca doar omul sfințește locul dar sub așteptări.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (followme); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
buna, sunt interesata de parcul de distractii. in iulie merg acolo, si as vrea sa stiu, daca iti ajunge o zi pt vizitarea parcului. am fost anul trecut la Disneyland, si nu am reusit sa vedem tot!! astept un raspuns... si mai multe detalii. multumesc.