Un hotel-pensiune pe care-l recomand din toata inima
Am fost in vara asta in Austria, plus o escapada si-n Germania. Austria ne-a placut enorm, cel putin zonele pe care le-am vizitat mi s-au parut de vis. Am fost in Viena, Salzburg, undeva pe langa granita cu Germania (langa Garmisch-Partenkirchen) si in zona Tirol.
Ajung astfel si la motivul pentru care m-am hotarat sa scriu aici: daca ajungeti in Tirol/Seefeld, va recomand o pensiune superba. HotelReiterklause. Site-ul e si in engleza, dar noi am luat de acolo o brosura...in romaneste!
Hotelul e amplasat intr-o vale atat de frumoasa, pur si simplu nu ne mai venea sa plecam.
O supriza placuta, preturile sunt foarte bune, confort, super curat... iar restaurantul e super! Are un semineu deschis imens chiar in mijloc.
Ce mai incoace-incolo, ne-a placut ffff mult, vi-l recomand din toata inima, sunt sigur ca nu veti fi dezamagiti!
Trimis de MacAndrew in 07.10.08 02:40:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MacAndrew); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.41460300 N, 11.20824400 E - neconfirmate încă