O vacanță reușită la RAMADA Lara

Bună,
Suntem cazați la RAMADA Resort Lara, din 30.05.2025 pana 06.06 2025.
Condițiile sunt foarte bune, noi am ma fost în Antalya dar aici este cu totul altfel, nu poți compara acesta locație cu celelalte unde am fost, în Belek sau Kemer toate sunt locatibde 5 stele, dar aici este altceva.
Condițiile în camera foarte bune, servirea la piscina sau la mare ireproșabilă, personal foarte atent, permanent comunica cu tine, au zâmbetul pe buze, se schimbă zilnic lenjeria în camere, mâncarea este diversificata în fiecare zi.
Veniți cu încredere merită, recomandare Luați biletele din timp, pt a găsi la un preț mai accesibil.
Hotelul are 3 piscine si loc de joaca pt copii iar pt mare este transport din fața hotelului cu microbuze selecte, drum de 5 minute pe jos sau 7 minute cu microbuzul.
La mare 2 piscine pt copii, loc de joaca special amenajat, restaurat, bar pe plaja.
Trimis de MIȘU miha in 02.06.25 17:35:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MIȘU miha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie. Unii cititori pot dori să vă contacteze, cât sunteţi încă acolo, pentru posibile întrebări / răspunsuri — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
@webmasterX: da sunt de acord sa fiu contactat. Prin mesaje
- Jun.2021 Super alegere!! — scris în 25.06.21 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Ramada Resort Lara — scris în 06.07.19 de csc din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Ramada — scris în 21.09.18 de Alexandrael din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Un sejur reusit — scris în 17.07.18 de frantisor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Destinatie de buget, atat. — scris în 19.07.15 de alindumitrascu din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2014 Un hotel de 4 stele — scris în 09.09.14 de r0xyka_iubita* din CERNAVODă [CT] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O experienta amestecata - si cu bune si cu rele — scris în 11.06.14 de patratel din BUCURESTI - RECOMANDĂ