Un hotel bun la un preţ la fel, potrivit pentru o perioadă scurtă
M-am cazat la acest hotel pozitionat in topul 10 tripadvisor, situat in Intramuros (intre ziduri, orasul vechi Manila) la intrarea in Cartierul chinezesc, desi am observat ca hoteluri la fel de cunoscute sunt pozitionate in cartierul Makati sau pe malul marii, cu vedere spre Golful Manila.
De principiu preturile la cazare in Manila rar depasesc 150 euro, deci cazarea este ieftina, marile branduri lipsesc (cu exceptia Pan Pacific, Radisson, Sofitel, Ramada), dar sunt branduri locale care cred ca sunt foarte bune, cum si Ramada a fost, cu precizarile de mai jos.
Ramada Manila Central este situat la intrarea in cartierul chinezesc, langa un mall chinezesc unde optiunile de luat masa sunt diverse si calitative, am mancat binisor si in cartierul chinezesc.
Pozitia hotelului este in regula, doar ca daca te afunzi in cartierul chinezesc cateva sute de metri, mirosurile pestilentiale, mizeria si evident saracia iau locul pitorescului pe care il resimti daca intri mai putin de 100 metri in cartier.
Camerele sunt micute totusi, dar pentru optiunea single sunt perfecte, curat, dragut, cum se vede si in poze, personalul foarte amabil, am cumparat turul orasului de la hotel.
Micul dejun nu m-a dat pe spate, ma asteptam ca la un astfel de lant international sa fie delicios bufetul, dar a fost acceptabil.
In jur exista si o biserica, a carei istorie nu am retinut-o, dupa ce am intrat inauntru si am vazut cat de saracacioasa era sau poate pentru ca bisericile catolice pe care le-am vazut in Europa surclasau cu mult aceasta biserica.
Cum Manila in general nu e un loc de promenada, sa urci in taxi de la aeroport, apoi in hotel, inapoi in taxi si din taxi unde vrei sa ajungi, ulterior tot din taxi la hotel, pot spune ca hotelul este in ordine pentru o noapte, maxim doua, in imprejurimi insa te cam copleseste ce aratam mai sus.
Trimis de geop in 05.02.17 21:27:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ASIA - ALTE LOCURI. A mai fost în/la: Rog sa treceti acest comentariu la Asia - Filipine - Manila, pentru ca nu exista aceasta rubrica
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 14.60007700 N, 120.97490800 E - neconfirmate încă
@geop:
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Ramada Manila Central, MANILLA" (nou-creată pe sait)