Nu cred ca este important la ce hotel stai odata ajuns acolo, de fapt este ultimul lucru la care ma gandesc cand mi-aduc aminte de Hawai. Tot ce pot sa spun este ca face parte dintr-o retea vasta raspandita pe toata coasta de vest a Statelor Unite, am stat in Los Angeles tot la un hotel Ramada in West Beverly Hills. Fata de celelalte hoteluri acesta era unul modest, normal, cam 30 etaje situat chiar in centrul Honolulului, camera destul de mica dar curata si aveam doi pereti de sticla si vedere la ocean.
Excursia a fost organizata prin Federatia Anghel Saligny si a costat 1700 dolari (la aceasta se adauga o suma suportata de catre federatie) 18 zile, nu cunosc care era tariful pe noapte, nu aveam asigurata decat cazarea, dar repet ce mai conteaza, "Am fost acolo"
Am ajuns dupa un zbor de 5 ore Los Angeles - Honolulu, diferenta de fus orar este de 12 ore. Ce pot sa spun am fost pe plaja Waikiki, unde numele hotelurilor sonore nu se mai termina, Sheraton, Hollywood Planet etc etc. Hotelul Sheraton era in forma de amfiteatru cu deschiderea spre mare, in curtea interioara palmieri, piscine, o peluza cu cativa pinguini, o alta cu cativa flamingo liberi care stateau linistiti pe o bucatica de gazon, peste tot fantani si bazine cu pesti colorati din specia Coy, in difuzoare in surdina muzica languroasa a arhipelagului.
In fiecare zi ploua, dar ploaia era ca o boare fina si racoroasa dupa care, inevitabil, aparea curcubeul. Hawai este denumit si statul curcubeului, pe placutele de inmatriculare a autoturismelor este un curcubeu... Temperatura 25/27 grade la inceput de martie, o flora unica, peste tot arbusti infloriti si pasari cantatoare. Hawaii este o simfonie de culori si sunete si foarte aproape de conceptul de paradis.
Honolulu nu a scapat de Visul American, si vechile traditii indigene, arta si folclor se inchina in fata zeului Dolar, dar lasand la o parte toate acestea ma consider norocos ca pot sa spun Am fost acolo, in paradisul terestru!
Trimis de Cristian_h* in 13.02.09 00:15:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristian_h*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cat se poate de potrivita si aceasta alegere, in opinia mea. Atasat melodia sugerata de ancamariagadea ca fond sonor al review-ului.
Sa vedem si parerea lui cristian_h
in sfarsit cineva care crede ca melodiile sunt un plus pentru toate impresiile, multumesc Anca, nici eu dupa cum se vede nu am gasit o melodie mai potrivita! thanks a lott!!