Quality Hotel Bavaria 3* - Furth, Germania
Nuernberger Strasse 54, Furth, Germania
Am poposit aici pe 16 august 2017 pentru o noapte aflandu ma in circuitul de Benelux, dupa ce am vizitat orasul Nurnberg.
Quality Hotel Bavaria este o proprietate de 3 stele, situat într-o clădire cu 5 etaje cu 47 de camere in apropierea Bisericii Sf. Lorenz din Furth.
Toate camerele hotelului au wi-fi gratuit, sunt mobilate cu mobilier tradițional din lemn, sunt dotate cu TV, birou si minibar si bai proprii. Baile sunt fie cu cabina de dus, fie cu cada, sunt dotate cu uscator de par, consumabile petru igiena corporala si prosoape.
Hotelul Quality Hotel Bavaria dispune de un restaurant mare si oferă un bogat mic dejun tip bufet. Barul din incintă are Wi-Fi gratuit și o terasă. Hotelul are spatii dedicate evenimentelor corporate si sauna pentru relaxare.
Furth este o destinație din Germania, cautata atât pentru frumusețea sa proprie, cât și pentru apropierea de orasul Nurnberg.
Trimis de ile57b in 09.07.19 18:28:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ile57b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 49.47010600 N, 10.99920500 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Quality Hotel Bavaria, FURTH" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Contribuţia şi impresiile proprii sunt considerate minoritare faţă de cele preluate prin documentare.
Conform Regulamentului (Cap. 1, Secţ. B, Art. 1), articolul este publicat fără PMA STD (fără "votul saitului") — poate fi votat doar simbolic, cu +/-1PMA.