O vacanta de neuitat
Am ales sa plecăm 4 persoane cu mașina fiindcă am ieșit mai ieftin decât cu avionul am alimentat in România apoi la granița cu turcia in Bulgaria din nou plinul.
Bani pregătiți pentru drum 1500 lei schimbați in euro la bulgari am schimbat 100 euro pt rovinieta pe 14 zile si pt motorina. In Turcia am mai schimbat 100 euro pt motorina.
Noi am mers doar noaptea si nu am avut de unde sa cumpăram cardul EGS pt autostrada asa ca am riscat sa mergem fără el. Șoselele sunt impecabile chiar dacă se lucrează pe anumite porțiuni de drum limita de viteza pe gps era 50km/h dar eu cred ca nu fuseseră actualizate hărțile pt ca drumul național la ei e ca autostrada soarelui doar ca mai bun.
Odată ajunși am fost impresionați de hotel foarte luxos am fost întâmpinați la recepție de un tip care vorbea foarte bine engleza și ne a cazat in 10 minute.
Hotelul foarte curat, camere foarte mari si curate ,,personal foarte atent cu oaspeții, mâncarea excepțională, pt. toate gusturile, dulciurile aveau cam același gust dar foarte bine decorate si te atrăgeau, fructe, băuturile răcoritoare și alcoolice la discreție foarte bune de altfel ne așteptam sa fie diluate. Berea cam slăbuța de merge.
Hotelul era plin de rusi, polonezi, nemti si români.
Sfat. Pt. a beneficia de cina a la cartè faceti rezervare in ziua in care ajungeți sa nu pățiti ca noi ne-am lasat pe ultimele zile si numai aveau locuri.
Animatorii ok. Discoteca varza numai muzica veche.
Am avut o vacanta minunata alături de soția mea.
Trimis de adygee in 09.07.14 01:06:33
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adygee); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adygee: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@adygee:
”Ruta aleasa de noi a avut 1650 km de la ieșirea din București spe Giurgiu pana in fata hotelului.
Crezi că ai putea detalia puțin traseul urmat?
Am fost și eu de vreo trei ori în zonă, la câteva hoteluri mai departe de al tău, dar am făcut cu vreo 150 de kilometri mai puțin ca tine, plecând tot din București.
@nicole33: Drumul fiind foarte lung am ales sa facem o oprire in Dikili la rudele de acolo
Traseul ales fost Giurgiu-Ruse-Eceabat -Canakkale-Dikili-Izmir-Antalya-Alanya
- Aug.2022 Dezamăgire Vacanță Alanya — scris în 13.08.22 de ux126658 din MăCIN [TL] - nu recomandă
- Jun.2016 Resort mic dar elegant si foarte curat. Recomand — scris în 21.02.18 de LuciaUrsu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Q Premium nota 9 — scris în 12.06.16 de mrsmr* din CEAHLăU [NT] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Q Premium, un resort premium la pret bun — scris în 11.07.14 de sorin249 din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Un concediu de 'uitat' — scris în 22.09.13 de iudith din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2013 Un alt resort care ne-a incantat! — scris în 08.07.14 de toni80 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O noua experienta — scris în 25.08.13 de Diana19 din BUCURESTI - nu recomandă