Un hotel excelent pt o vacanta excelenta
In hotelul sunt multi nemti, rusi... si romani. Piscina interioara (nu am folosit-o), 2 sau 3 (cea mai mare de 1,60 mai e una de 0.60, una si mai mica pt copii, deci sunt) exterioare - apa curata - locuri pe sezlong cu umbrelute gaseai oricand. La cazare - destul de bine, cum am ajuns am dat Voucher si am primit camera, imediat ne-au dat hartiile all inclusive, ne-au explicat tot, bratarile tot atunci, un "hamal" ne a dus bagajul sus. Am fost intampinati cu zambete, toata lumea e ok.
Pentru copii: tot felul de concursuri, de la 15 la 18:30 in fiecare zi aveau tot felul de activitati, pictau, modelau, jocuri in piscina... Seara minidiscoteca, cu spectacole etc... .mai naspa e ca la mai toate activitatile se vb in germana, rusa si deabia apoi engleza. Romana f f putin (cu toate astea participau si copii romanilor la greu). Dar echipa de animatori se poarta impecabil cu copiii, indiferent de natie.
Mancarea din belsug: 2 feluri de supa la pranz, alte doua seara, multe, multe salate, cred ca de vreo 10 feluri pe putin, fructe, carne la gratar, sau la cuptor, prajita de 4-5 feluri la alegere. Garnituri diverse. Paste, peste... Dulciuri: prajituri diferite 3-4 feluri, budinca, compot, crema de ciocolata, pepene verde, galben. Intre mese daca vreai sa mai mananci ceva puteai de la barul de la piscina. acolo era si multa multa inghetata si bunaaaa, cartofi prajiti etc - asta daca te apuca foamea la piscina. Suc de toate felurile, bere, vin alb rosu la discretie.
Mesele era dim de la 8 parca (nu stiu exact ca nu ma duceam printre primii) pana la 10, dupa amiaza de la 12.30 pana la 14.30 (ceva de genul) si seara de la 6 la 9. Ce mi a placut e ca daca veneai si cu 15 minute inainte de inchidere gaseai mancare la fel ca la deschidere. Imediat ce se termina aducea alta tava.
De la hotel pana pe plaja 15 minute mers incet pe scari. E si un microbuz al hotelului parca din juma in juma de ora (nu l am luat, ca e frumos pe jos si prinde si bine dupa atata mancare).
Pe plaja nu am stat pe sezlonguri (costa 7 leva). Nisip fin si curat, apa rece prea rece as zice eu. Am fost doar de 2 ori, in rest am stat la piscina: apa mai calda, sucuri reci, inghetata, mancarica asa ca....
Per total am fost f multumit. A fost primul concediu la bulgari, si dupa concediu asta am zis sigur ca nu va fi ultimul petrecut aici.
Cu parcarea e o problema, pentru ca e cam micuta dar te rezolva, nu te lasa cu masina-n drum. La noi au respirat usurati cand au auzit ca nu suntem cu masina, dar am vazut turisti care au venit dupa noi cu masina si le-au gasit loc
Noi am avut camere cu vedere la mare, dar cele cu vedere la parc sunt si ele ok, cred. Minibar nu este,dar ai bauturi gratis la barul de la receptie pana la 11 seara.
Un singur minus pt hotel: liftul. Sunt doar 2 si cam astepti la ele. Nu prea au nimerit-o cu lifturile
cam atat.
NOTA WEBMASTER: bun review; pare ca si hotelul e la fel :), o optiune interesanta, cel putin din punctul meu de vedere. Sa vedem si evolutia in timp...
Trimis de unic_jul1980 in 16.07.08 02:05:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (unic_jul1980); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Mizerie — scris în 01.08.22 de ux126365 din VANATORI - nu recomandă
- Jul.2019 Concediu relaxant — scris în 23.07.19 de RA RA din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Sunrise cu dinți pe 1 mai — scris în 14.05.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nivel mediu — scris în 18.07.18 de JorovleaI din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2017 Mini Rateu de 1 Mai — scris în 05.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2017 O minivacanta de 1 mai foarte placuta — scris în 02.05.17 de Crisa2005 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 O vacanta nereușită din toate privintele — scris în 06.09.16 de marius bacau din BACAU - nu recomandă