Am fost si noi in Golden Sands si am fost cazati la hotelul Sunrise.
Foarte bune conditiile, camere excelente, spatioase, moderne, totul aranjat si curat.
In fiecare zi erau schimbate lenjeria, prosoapele si era facuta curatenie.
Mancarea excelenta, multe feluri de salate, doar 2 feluri de ciorba/supa dar foarte bune, tot felul de mancaruri delicioase si in cantitati mari, cum se termina ceva repede mai aduceau. De asemenea o gama larga de dulceturi, fructe, prajituri etc.
Animatorii foarte draguti, s-au purtat foarte frumos cu noi. Intradevar foarte multi nemti au fost dar totodata si bulgari dar nici romanii nu s-au lasat mai prejos.
Chiar a fost superrr... si distanta de la hotel la plaja nu era chiar asa mare pentru ca totusi trebuie sa mai facem putina miscare dupa cat mancam. Noua ne-a placut... . plaja foarte curata, superb. Am prins si vreme foarte frumoasa, apa calda. Dimineata era foarte foarte curata, doar dupa-amiaza aduceau valurile ceva alge, dar nu ne-a deranjat. Iar statiunea, frumos amenajata, ingrijita.
Trimis de cristinaa in 22.06.09 09:42:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristinaa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Mizerie — scris în 01.08.22 de ux126365 din VANATORI - nu recomandă
- Jul.2019 Concediu relaxant — scris în 23.07.19 de RA RA din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Sunrise cu dinți pe 1 mai — scris în 14.05.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nivel mediu — scris în 18.07.18 de JorovleaI din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2017 Mini Rateu de 1 Mai — scris în 05.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2017 O minivacanta de 1 mai foarte placuta — scris în 02.05.17 de Crisa2005 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 O vacanta nereușită din toate privintele — scris în 06.09.16 de marius bacau din BACAU - nu recomandă