Merita sa incerci! Distanta pana la plaja... putin cam mare.
Super ok! Merita sa petreci un concediu in acest hotel. Stie nenea Frantz ce face... : -)
Trimis de pedroso* in 01.06.09 12:54:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pedroso*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua,
Urmeaza sa merg impreuna cu familia in august la acest hotel.
Cum e cu parcarea? E pazita, sunt locuri de ajuns, se plateste?
Cum sunt camerele? Noi am luat o camera confort superior, sper sa si fie asa.
Mancarea e ok? Am o fetita de 2 ani tare mofturoasa, sper sa am ce sa-i ofer.
Multumesc.
Nu stiu daca ai primit mesajul meu. Legat de mancare nu sunt probleme, cazarea este super Ok, piscinele foarte curate au si un jacuzzi destul de mare. In rest nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Camerele sunt foarte spatioase, cu parcarea este ok... vei primi o hirtie din partea hotelului care va indica perioada de sedere si din cate stiu exista paza. (nu se plateste)
Daca mai ai nevoie de detalii ...nu ezita. Concediu placut!!!
- Jul.2022 Mizerie — scris în 01.08.22 de ux126365 din VANATORI - nu recomandă
- Jul.2019 Concediu relaxant — scris în 23.07.19 de RA RA din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Sunrise cu dinți pe 1 mai — scris în 14.05.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nivel mediu — scris în 18.07.18 de JorovleaI din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2017 Mini Rateu de 1 Mai — scris în 05.06.17 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2017 O minivacanta de 1 mai foarte placuta — scris în 02.05.17 de Crisa2005 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 O vacanta nereușită din toate privintele — scris în 06.09.16 de marius bacau din BACAU - nu recomandă