De curand m-am intors din aceasta statiune, cazarea avand-o la acest hotel.
Dupa un drum destul de lung din punctul meu de vedere - 8 ore (plecare din Bucuresti), iata-ne ajunsi la hotel.
Cazarea s-a realizat fara probleme, adica am fost cazati imediat de cum am ajuns. Camera esta mare, spatioasa, mobilata frumos, baia destul de mare cu o cada mare... frumos din partea mea as spune.
La acest hotel am avut doar micul dejun, restul preferand sa le servesc in oras la ''mehanale''. Nu am servit in nici una din zile pranzu sau cina la acest hotel, deci nu imi pot da cu parerea. Hotelul este foarte frumos, mancarea dimineata gen ''bufet'' cu mancare destul de variata si gustoasa.
Mancare foarte buna se poate servi la Mehana Tanne, Penguins, Eupforia, insa Tanne (~ 550 m de hotel) si Penguins (cam la 1000 m de hotel) le recomand in special. Preturile mai ridicate decat la noi: 1 ciorba in jur de 6 leva, painica lor in jur de 3.5 leva, bauturi alcoolice: 50 ml de rom sau wisky in jur de 5 leva, cartofii prajiti 4 leva, pulpa pui la gratar 11 leva, inghetata 5-8 leva etc, insa portiile lor sunt mai mari fata de ale noastre.
Statiunea este mica, dar frumoasa, curata, cladirile au o arhitectura comuna - ceea ce nu e deloc rau, zic eu. Am urcat cu gondola vreo 2 zile la rand, nu ca sa schiem, ptr ca nu stim, ci doar pentru a-i admira pe altii si pentru peisajul lor deosebit. Pret de pers de urcat cu gondola - 28 leva, pret dus-intors 1 data. Partii destule, pentru incepatori, medii si avansati. Cam 30 min am urcat cu gondola pana la cota 1600, dupa care cu telescaunul schiorii urcau mai sus ptr alte partii... noi ne-am oprit insa la aceasta cota.
Daca nu ma insel aveam vedere din camera la muntii Pirin, oricum peisajul din balcon era cu vedere la munti.
Am folosit piscina hotelului, apa calda, sauna cu aroma parca, in rest nu am incercat alte servicii ale hotelului.
Mi-a placut amabilitatea personalului, ospatarii tot timpul cu zambetul pe buze si extrem de serviabili. Apa calda venea foarte repede, caldura in camera o reglai de la termostat (incalzirea se realiza in camera cu ventiloconvector si in baie un calorifer portprosop). In aproape fiecare seara, in camera gaseai 1 cartonas in care iti spunea vremea in urmatoarea zi si o prajiturica intr-o cutie personalizata a hotelului. La plecare ni s-a oferit un CD cu muzica buna ptr persoane romantice :).
Va recomand atat hotelul cat si statiunea!
Trimis de claudiaradu in 25.03.13 12:36:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: la sunny beach - club evrika beach.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudiaradu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.82293240 N, 23.48149520 E - neconfirmate încă
- Jul.2017 Premier Luxury Mountain Resort Bansko – vara - o locație de vis — scris în 21.07.17 de giovanic din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Un hotel luxos, dar serviciile lasa de dorit — scris în 09.04.10 de alex1968 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2009 Un hotel nou ce promite multe — scris în 28.10.09 de markator din BUCURESTI - RECOMANDĂ