Un parc de distractii foarte grozav care este foarte vizitat de multi turisti se afla in Viena. Acest parc de distractii se numeste Prater si se afla la sud-estul orasului chiar langa Faleza Dunarii.
Parcul are multe carusele distractive, acestea sunt: casa groazei, toboganul cu apa, turbo buster, roata uriasa sau cel mai rau carusel (dupa mine) space shot, in care te asezi in niste scaune prinse de un pilon de marimea unui bloc de 14 etaje, scaunele se ridica pana in varf iar apoi isi da drumul in cadere libera. Eu unul nu am avut curajul sa ma dau si nici nu m-as da vreodata.
Cand am intrat inauntru nu a trebuit sa cumparam bilete deoarece biletele se vand la fiecare carusel iar preturile variaza in functie de carusel. Dar daca cumperi un card Prater care costa 39 de euro, pentru 2 ore poti sa te dai pe toate caruselele.
Primul lucru vizitat a fost casa groazei unde n-am putut sa fac poze in interiorul ei ci doar in exterior insa cand am intrat acolo am vazut tot felul de zombie si scheleti care mi-au dat fiori dar m-am si distrat.
Dupa ce am iesit am mers la un alt carusel in care trebuia sa ne asezam in niste barci care semanau cu niste busteni taiati iar dupa aceea ram impinsi de apa si mergeam in sus si in jos cu o viteza mare. Iar cand ieseam din carusel eram tot uzi.
La final am vrut sa vad Viena de la o analtime uriasa asa ca m-am dat intr-o roata uriasa numita Riesenrad. Am intrat intr-o cabina care m-a ridicat incet pana in varf si tot asa se rotea. Am putut sa vad Viena noaptea asa cum n-am mai vazut alt oras.
Cand am vazut pe unii oameni cand se dadeau pe Space Shot mi s-a facut pielea de gaina cand au inceput sa cada.
Asa mi-am petrecut eu ziua la parcul de distractii Prater.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (D@vid); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Parcul de distractii Prater" (nou-creata pe site)
- Jun.2022 Nu merita sa mergi special pentru Prater — scris în 19.05.23 de ux129089 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Aug.2018 Distracție și relaxare — scris în 30.04.20 de Briana C din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Roata Uriașă din Viena - superbă panoramă — scris în 07.06.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Parcul de distracții Prater - Distracție și voie bună garantată — scris în 18.12.13 de unq din BOTOȘANI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Prater – park de distractii in centrul Vienei — scris în 10.10.12 de andreea_c din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Park Prater - un loc pentru toate vârstele — scris în 12.12.15 de Mihai18 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Prater - Viena vazuta altfel — scris în 03.12.10 de irma_ro* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ