Hotelul este aproape de catedrala Sf. Stefan si statia de metrou. Este curat si destul de cochet. Noi nu ne-am dorit luxul luxului, ci un spatiu linistit in care sa ne odihnim dupa o zi de vizitat obiective turistice.
In camera ai televizor (cu un program meteo ptr. turisti) dar lipseste frigiderul. De asemenea, poti alege intre o camera pentru fumatori si una pentru nefumatori.
Se face curat in camere zilnic.
Restaurantul nu este foarte mare dar e ok. Noi am avut mic dejun inclus, care se servea intre 6.30 si 10.
Ca magazine, ai in apropiere un Spar si o Billa.
Trimis de bianche in 25.03.12 11:37:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bianche); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.21022400 N, 16.37807100 E - neconfirmate încă
@bianche: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jan.2024 Un week-end de vis la Viena — scris în 04.02.24 de F.Ionescu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Aproape in centru — scris în 26.02.10 de soso din TIMISOARA - RECOMANDĂ