Un hotel mai mult decat OK cu camere cu priveliste extraordinara.
Mic dejun bogat, curatenie, tot ce iti doresti de la un hotel la nivelul acesta de pret. Sala de la ultimul etaj este si mai in regula in privinta privelistii.
Zgomotul strazii e o mica problema, dar e o chestiune generala in Atena. (Nici de revelion nu se opreste traficul).
Distanta fata de centru este destul de mare, dar nu poti avea vedere la mare si sa fii si aproape de Acropole.
Desi traficul este infernal, se conduce foarte civilizat si fara stres.
Parcarea hotelului este minuscula (cinci locuri), dar se poate parca de-a lungul strazii fara probleme.
In dreapta hotelului este un Carrefour expres, iar vizavi un chiosc nonstop.
Trimis de office in 08.08.15 10:59:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (office); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Poseidon Hotel, ATENA" (nou-creată pe sait)
- Dec.2016 Vedere superbă — scris în 02.06.17 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ