Acest an a inceput sub stresul crizei financiare... sper ca aceasta vacanta sa nu fie ultima... In timp ce in tara totul "se scalda" ... am petrecut fara incidente o saptamana foarte placuta in Turcia la Porto Bello.
Am regasit statiunea exact cum am lasat-o asta toamna... mai putin, multi dintre angajatii de la delfinarium, debarcader... sunt si ei in somaj :(... se simte criza dar datorita numarului mare de turisti atmosfera nu este alta decat de vacanta... cu mare placere mi-am regasit unii prieteni in statiune... e interesant cum la mii de km iti faci prieteni si te reintampina cu bucurie...
Hotelul este foarte bine, nu ca cele din Belek, acolo am vazut intr adevar 5 stele... dar este un hotel pe care il recomand celor cu copii... au un nice entertaiment seara pentru copii urmat de spectacol foarte reusit.
Am fost la calarie, un adevarat hipodrom cu minihotel, restaurant, piscina... am fost la spectacol foarte frumos la delfinarium, aqualand, cel mai frumos a fost in aquaparc in Belek... am facut paraseilling, am mers la zoo, am petrecut cateva ore frumoase prin mallurile din zona cand temperatura era f ridicata... ce sa spun? avand un copil cu noi totul a fost f fain si nu s-a plictist... totul este ca cei mai multi se aseaza langa piscina, asteapta ora mesei, spectacolul si asa nu cred ca in afara de a lenevi mai faci altceva... zona iti ofera multe totul este sa te misti!
alte detalii? benzina fff scumpa: aprox 2 euro /l, inchiriat masina 350 euro pe sapt si cu rezervor gol... hipodromul merita f mult, ne -am plimbat prin padure, avand insotitor, apa inclusa in pret cam 60 ron...
Trimis de catahappy in 08.07.10 20:24:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: BELEK
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catahappy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 Vacanta reusita — scris în 21.08.19 de andreeastefania din TG-JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Porto Bello — scris în 11.02.19 de Vacanta** din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Dezamagire — scris în 03.09.14 de ecaterina71 din ROMAN - nu recomandă
- Sep.2013 O vacanta ok — scris în 24.02.15 de ETV din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Dezamagitor — scris în 24.04.12 de fryski din GALATI - nu recomandă
- Sep.2009 Foarte Placut :) — scris în 08.09.09 de nicoxxx1994 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2008 Relaxare — scris în 01.02.11 de zuzi_gina* din BUCURESTI - RECOMANDĂ