Nu recomand la nimeni acest hotel, sa incep cu plusuri care de fapt sunt putine:
-parcare gratuita
-camerele cat de cat ok, se facea curatenie zilnic
-piscinele ok, apa curata, in cea interioara cam mult clor
Acum sa incep cu minusuri:
-mancarea groaznica, timp de 5 zile acelasi mic dejun, oua la greu, carne tocata,
soia, carnati, tot ce e mai ieftin. Am primit intr-o dimineata fasole cu carnati.
-pranzul si cina au fost aproape identice mereu, daca de dimineata ramane mancare o gaseti la 12 sau seara sub alte forme, am gasit odata in ciorba de la 12 carnati si castraveti, in rest snitele de soia, pestele care nu se mananca il face a doua zi marinat.
-chelnerii foarte plictisiti, foarte gretosi
-curatenia in sala de mese nu exista
-bauturi decat bere cea mai ieftina, suc la dozator cald.
-dulciuri decat niste fursecuri
Nu as mai calca in viata mea la Pliska care de fapt e un hotel de 2 stele, din 6 pesoane care am fost toti am avut probleme cu stomacul. In statiune grija mare pe unde schimbati banii, toti sunt pusi sa va pacaleasca, afara au un schimb si in interior unul mult mai mic.
Trimis de villy_83 in 10.08.11 13:31:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (villy_83); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ai fi vrut sa iti dea raci, icre negre sau somon? ce te astepti la banii care ii dai? mancarea e diversificata, acum daca tie nu iti plac probabil ouale, carnatii, snitelele, pestele, trebuia sa mananci in statiune acum raportul calitate - pret mi se pare convenabil avand in vedere preturile foarte mari de cazare de anul acesta din Nisipurile de Aur.
Nu vreau raci si alte balarii, vreau o mancare proaspata, bine gatita si mai ales cu gust. Hai ca sunt eu ala pretentios, cu toate ca nu sunt, dar cum se face ca din aproape 10 persoane cu care am vb atunci in hotel nici unul nu era multumit??? Pai la banii care i-am dat 350lei pt 2 persoane/zi, am pretentia sa mananc ceva decent, nu sunt impotriva la oua, dar cand primesti o zi, doua, trei, patru, etc oua crede-ma ca nu ai mai vrea, sau ciocanelele din pilaful de orez sa le gasesti a doua zi in ciorba ce mai zici???
Tu ai fost la hotelul asta??? Eu unul nu mai calc in Bulgaria, dupa 5 zile ,,minunate ,,in Bulgaria am plecat la Costinesti sa simt ca am fost la mare.
nu stiu de ce pune toata lumea problema banilor... cand vrei sa te duci la noi la mare, ti se spune: du-te la bulgari, si mai ieftin si mai frumos.
Ai dreptate, sunt scarbiti de turisti - indiferent de natie - dar noi pentru banii astia muncim un an de zile (
Am fost si eu cazat la acest hotel anul trecut, timp de 5 nopti. Tot ce spune villy este adevarat, acelasi lucruri mi s-au intamplat si mie. Noi nu am facut rezervare din tara, am zis ca o sa gasim acolo si am platit undeva la 250 - 260 lei camera pe noapte. Din 4 persoane 3 am avut probleme la stomac din cauza mancarii...
ce pot sa spun, pe 25 august ma conving si eu cum este la acest hotel, sper sa vin cu o parere buna de acolo, in ciuda parerilor negative care sunt postate aici. Totusi nu as vrea sa mananc numai paine goala la toate mesele...
- Jul.2024 Hotel de evitat, Pliska din Varna DEZASTRU — scris în 12.08.24 de ux135317 din BACăU
- Jul.2024 Vacanta decenta! — scris în 14.07.24 de peche din TURDA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Recomand CONCEDIU nu INSPECTIE! — scris în 14.07.23 de sbacau din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta asteptata — scris în 22.07.23 de ux129898 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cea mai proasta vacanta din Bulgaria — scris în 17.07.19 de animaluta25 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2018 Dezamagitor! — scris în 31.07.18 de Cornel1970 din PLOIEșTI - nu recomandă
- Jul.2018 Foarte slab — scris în 28.07.18 de iulia_ify din BUCURESTI - nu recomandă