BUN

Ne-am reintors dupa 10 in Bulgaria... Aici am mai gasit la Platinium dupa ce in Neptunul "meu" era totul mult prea scump... Am gasit in Bg la Platinium. Sincer, ne mai trebuiesc vreo 20 de ani sa ii prindem din urma. Nu imi place Bulgaria ca si destinatie de vacanta, dar uneori mai facem si concesii. Am zis ca 4 zile nu mor daca era "cum stiu eu". Si nu a fost. Deloc.
La plusuri voi trece hotelul in sine. Nou, curat, modern, pe plaja. Camere mari, curate, aerisite, cu balcon/balcoane catre plaja. Camerele foarte bine utilate. Tv cu tot ce vrei ca si posturi. Aceste detalii pentru mine sunt importante, locatia, conforul somnului si curatenia. Parcarea privata si supravegheata a fost un bonus mare. Cei care merg mai des in Bg cunosc problema parcarii.
Dar cum nu totul este lapte si miere... La minusuri trec din prima masa. Atat micul dejun cat si cina (mesele din pachetul nostru) lasa mult de dorit. Daca micul dejun era cat de cat ok, cina cam lasa de dorit... Mult. Am preferat tavernele din zona care au mancare foarte buna, proaspata si variata. Iar piscina, care in foarte multe hoteluri reprezinta un detaliu impprtant, aici... pas. Frumoasa dar cu apa rece si destul de neingrijita.
DAR!!! Tinand cont ca hotelul este pe plaja... cei 5 metri care ii faci de la iesirea din hotel pana pe nisip... nu prea ar justificat necesitatea piscinei. Insa! De retinut si foarte important!!! Nisipul super mega fin... nu cu scici ca la noi. La ora 9 AM zeci de sezlonguri libere chiar si in "linia intai" fara prosoape pe ele... Intrarea in mare lina, cu nisip, si apa super calda... dar asta nu tine de hotel.
Cele 2 sezlonguri si umbrela 15 euro/zi sau 27 leva. Barul de pe plaja, foarte ok. Pentru cei insetati 2 euro berea la draft, bunicica. Nu dincauza alcolemiei si a faptului ca este rece. Mergand mai departe, viata de noapte si pietonala de cati km buni fac ca Sunny Beach si Platinuim Hotel sa fie o alegere foarte buna.
P. S. Daca ai o problema cu jocurile de noroc, casino: poker, ruleta, slotmachine etc... naspa. Am vazut tipi care la 7.30 erau la mese, si cand veneam seara la cina parca tot aceia erau. Viciu greu... scump... dar dac aesti in sala acolo, inseamna ca iti permiti. Apropo: Jucatorii au acces gratuit la restaurantul hotelulu... Mi-am zis te cred si eu, . Cand puerzi cateva mii pe seara ce mai costa pentru hotel o cina de 20 de euro...
Ca sa citam un personal monden: Scor final... Merita. Are mai multe plusri decat minusuri. Il recomand cu toata increderea.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
- Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub
- ABONAMENT afaFC pe 6 LUNI = 59 lei Cumpără afaFC 6 luni
- ABONAMENT afaFC pe 12 LUNI = 100 lei Cumpără afaFC 12 luni
Trimis de Coniss in 17.08.25 16:19:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Coniss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.70402087 N, 27.72040401 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 17389&hid=12843.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
@Coniss:
”DAR!!! Tinand cont ca hotelul este pe plaja... cei 5 metri care ii faci de la iesirea din hotel pana pe nisip
cred ca e vorba de Platinum Hotel & Casino - Din Sunny Beach? Corect?!
====
Mutat în rubrica "Platinum Hotel & Casino, SUNNY BEACH [Slanchev Briag]" (nou-creată pe sait)
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”