Un hotel convenabil, în centrul Nürnberg-ului
Am stat la acest hotel 3 zile, cu o rezervare făcută pe venere. com.
La hotel se ajunge uşor. Eu veneam dinspre Frankfurt/Würzburg/Erlangen pe autostrada A3. De aici, la ieşirea Fürth/Erlangen am intrat pe A73 spre Nürnberg/Fürth. Am ieşit de pe autostradă şi am intrat pe Quellenstraße unde, la intersecţia cu Fürther Straße am intrat, la stânga pe acestă stradă (care vine de la Fürth, oraşul vecin), de pe care, după câţiva km, am ajuns în piaţa Plärrer.
Aici, la etajele 4 şi cinci ale unei clădiri care mai adăposteşte şi alte firme, se află hotelul.
Locaţia este foarte aproape de centrul istoric al oraşului, este de fapt chiar lângă zidul oraşului vechi. Raportul servicii/preţ este foarte bun. Mi-a plăcut sejurul la acest hotel, chiar dacă parcarea acestuia era ocupată şi a trebuit să las maşina la vreo două străzi distanţă. Singura neplăcere a fost aceea că toate programele la TV erau în limba germană.
Pentru 50 euro pe noapte camera dublă, mic dejun inclus, am beneficiat de servicii foarte bune (inclusiv aer condiţionat), pentru un hotel de numai 2 stele.
Trimis de Costi in 29.11.09 10:44:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.